Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Röd dag

Hej!

Idag har vi varit lediga (iaf jag och barnen). T. jobbar på han. Men vi har jobbat på hemma vill jag lova. Har inte legat på latsidan här inte.

Vi håller på att fixa till vårt uterum så det blir ett rum vi vill vara i. Och jag har som vanligt en plan. Vi har sålt sofforna som tog upp ALL plats där. Känns jätteskönt på ett sätt och på ett annat lite tomt. Jaja det kommer nog bli bra. Har köpt ett stort matbord som rymmer många personer och två vita mattor att ha under. Så idag har jag monterat ihop bordet och två stolar. Men jag har bara lagt ut den ena mattan än så länge. Såhär långt ser det kanonfint ut. Nu är det bara myskänslan kvar och den har jag lite svårt att få till känner jag. Tanken var att vår ljuskrona som ger ett så mysigt sken skulle få komma upp över matbordet men jag tror den kommer hänga för lågt, så jag måste hitta nåt annat sätt att hänga den på.

V. har lärt sig cykla (eller trampa egentligen) på sin cykel så nu behöver inte A. putta längre. Känns jättehärligt! Nu ska vi ta bort pinnen ett tag och öva så vi kan ta bort stödhjulen så småningom men just nu njuter vi av denna lärdom.

När vi var ute och lekte så kom två av våra  idoler, nämligen sopgubbarna. Vi tittade på när gjorde sitt jobb och tömde vår tunna och V. pratade massor med dem. Hade de haft tid hade de säkert blivit inbjudna av V. på kaffe. Han tycker det är jättespännande och tur att vi har dessa ”gubbar” som vill ta hand om våra sopor.

Ikväll blir det nog middag vid vårt nya bord ute på altanen:)

Imorgon har jag en tid för V. på vårdcentralen (IGEN), dock en annan vårdcentral än sist. Sen ska vi till Scania som har utställning där V. avdelning ställer ut. Ska bli jättespännande att se.

I helgen är T. ÄNTLIGEN ledig. Då ska vi grilla och bara njuta av vårt FINA hus och av familjen såklart. Någon gång under denna ledighet ska vi rasta Grolle också. Grolle är vår åkgräsklippare som ingick i vårt husköp. Najs!

På lördag får vi besök av en kompis till T. och hans tjej, vi ska grilla och ha trevligt. De ska dessutom flytta hit i sommar så vi kommer nästan bli grannar.

Ha en skön kväll mina vänner.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.