Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

BVC

Hej!

Imorse åkte jag och V. till BVC där vi fått tid för att kolla upp hans utslag. Ja de är fortfarande kvar. Inte ett dugg bättre. S. (vår bvc-sköterska) bad sina två kollegor komma och titta också men ingen av de visste vad det kunde vara. De ringde till barnmottagningen men dit krävs det remiss och sk pricktest gör man inte vid ett engångstillfälle av utslag. Så nu har vi fått en lite starkare kortisonsalva än den vi haft, mot eksem som man tror att det skulle kunna vara. Jaja om det inte blivit bättre inom en vecka ska vi höra av oss igen. Jag är lika bekymrad som V. och för att inte säga ”läkarna” jag har pratat med. Ingen verkar veta.

Blir det som sagt var inte bättre får jag väl vända mig till en hudmottagning men dit krävs remiss och den kan bara läkare skriva ut. Vi får se efter den här veckan hur det blir.

Varför regnar det? Jag vill ha SOL och VÄRME. Imorgon ska mina kollegor komma hit på middag och vi ska grilla. Tråkigt att grilla när det regnar. Men får väl be min käre man ta upp parasollet så jag har nåt att stå under. Och för att inte grillen ska slockna.

Ikväll ska vi titta på Let´s dance om ögonen orkar titta. Och om inte nattningen tar flera timmar som den gjorde igår.

Vi är inne i någon sk kaosperiod…att natta barn som förut tog några minuter MAX 30 min tog igår kväll priset med över två timmar. De ville inte sova. Efter en lång övertalning och diverse bokläsande så bytte jag och T. barn. Det blev om något lite bättre men jag tror inte det hade spelat någon roll om vi gjort det från början. Ska det krånglas så ska det.

Nu kom T. hem så jag ska åka och handla.

Ha en trevlig kväll

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.