Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Fritidshemmens dag

Hej!

Idag har vi firat Fritidshemmens dag genom att ha föräldrafika och barnen har fått visa upp sina gipsmasker. De var hur stolta som helst och jag med. Det blev en jättelyckad eftermiddag och föräldrarna tyckte att det var trevligt.

V. har fått utslag på underarmarna…har egentligen ingen aning om vad det är men den senaste gissningen var höstblåsor. Var på vårdcentralen förra veckan och där var det TVÅ läkare som tittade på honom och det enda de kunde säga var att jag skulle behandla mot svinkoppor. Nu är det så att jag har inte den ringaste utbildning inom läkarvård (inte ens ÉN ynka poäng), och jag kan säga att det inte var svinkoppor han hade. Jaja jag trodde man kunde lita på vårdpersonalen. Ringde istället vår bvc-sköterska S. (hon är helt underbar på alla sätt och vis) och hon kunde på telefon säga att det lät som de3t var höstblåsor. Ok!  Så nu smörjer vi med kortisonsalva. Ska till bvc på torsdag och visa upp hans armar då jag inte tycker att det blir bättre. Vissa dagar/stunder tycker jag att det har lagt sig och är på väg att försvinna för att en stund senare blossa upp igen och se värre ut. Hoppas vi får svar på vad det kan vara snart.

Helgen som var kan jag meddela var hur mysig och underbar som helst. T. var ledig och det är inte så ofta känns det som. Vi hade ingenting inplanerat. Sålde våra två soffor som jag haft ute på annons. Det var skönt. Så nu ska det in ett matbord med plats för många gäster. Kommer bli hur bra som helst när det är klart.

I fredags var vi på Ikea, där hade de äntligen fått in lampan som jag visste skulle komma som nyhet. Vi stod och funderade länge och väl om vi skulle slå till eller vänta. Men som jag sa att om vi inte köper den nu så kommer vi ångra oss för den är snart slut. När vi kom hem och skulle montera den så gick den sönder i en led. Så i söndags åkte vi tillbaka för att byta och då var lampan slut. VAD VAR DET JAG SA? Hoppas den snart kommer in igen för jag skulle vilja testa igen om den funkar. Går den sönder då igen så får jag hitta en annan lampa.

Äntligen sover båda barnen. De har blivit lite krångliga eller iaf A. när det kommer till nattning. Och sen vaknar hon på nätterna och är ARG!!! som ett bi och INGENTING passar. Jättehärligt då man själv är så pigg och glad. Hoppas det är en fas som snart är över.

Godnatt mina vänner.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.