Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Småstjärnorna!

Hej!

Vilken härlig dag. Solen skiner så man blir alldeles glad.

Idag har vi haft brandövning på mitt jobb. Inte så spännande kan jag tycka men det är såklart bra. Sen på eftermiddagen hade vi småstjärnorna:) De är för underbara mina älskade ”jobbungar”. Gu vad de går in i denna uppgift med hjärta och glädje. Det övas och övas överallt man tittar, bara några minuter innan det är dags. För att inte säga hur modiga dessa ungar är som vågar ställa sig på (en liten) scen framför alla kompisar och uppträda.

Jag är såå imponerad. Det var visserligen några som fick kalla fötter och drog sig ur i sista stund men jag måste säga att det är modigt det med. Att våga säga att man inte vågar. Vi har iaf lyssnat till både Loreen, David Lindgren, Eric Saade och några till. Och jag går ju in lika hårt som barnen på denna uppgift, att se till att de har rätt låt. Tacka vet jag spotify.

Annars stressar vi på med att bli klara med våra (eller jobbarnens) gipsmasker, för på tisdag ska vi ha utställning då det är Fritidshemmens dag. Tjoho!

Ikväll blir det en lugn kväll framför Let´s dance (som är flyttad till idag) med familjen. Imorgon är det min tidiga fredag och det underbara är att T. och barnen är lediga så det ska bli jättehärligt. Jag måste dock till Lindex och reklammera en bh som gick sönder efter första användningen. Och till Ikea och lämna tillbaka två lampor vi köpte till V. rum som inte passade nå vidare. Annars är det en väldigt lugn helg framför oss. Har hört att vädret inte ska vara på topp:( annars hade jag kunnat tänkt mig att åka till skansen och titta på det nya lillskansen. Men men det hinns säkert med framöver.

Vad ska ni göra i helgen??

Ha nu en skön kväll mina vänner

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.