Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Öppet hus

Hej!

Vilken vecka…. men snart är den slut. Har haft fullt upp.

I tisdags var jag på utvecklingssamtal för A. , tur att jag ändå har så lätta barn (än så länge). Det var trevligt att få höra lite om vad hon sysslar med om dagarna. Hemma (och även på förskolan visade det sig) är det dockor och utklädning som gäller. Härligt! Efter samtalet fick jag med mig två buspojkar hem också. M. följde med oss. De var jättelugna och glada. Barnen fick korv med bröd innan det var dags att bege sig till bamsegympan. A. fick följa med för T. jobbade sent.

Det var sommaravslutning på gympan så alla (inskrivna) barn fick diplom, en liten bamsetavla och ett äpple. A. är ju egentligen lite för lite för gympa men fått halka med när vi inte varit hemma båda två. Så hon fick en liten bamsetavla och ett äpple. Båda väldigt nöjda och glada efteråt.

I onsdags var jag tvungen att ta mig till stan efter jobbet då jag skulle köpa en ny bh till klänningen och lite smycken var tanken. Så tyvärr fick zumban lida då jag inte hann hem i tid. När jag var klar på stan åkte jag till Ica Maxi och handlade. Hittade ett tufft armband med massor av färger som jag tänkte skulle passa till klänningen. Jag hittade en svart kavaj på Vero Moda som jag också tänkte ha till klänningen på lördag.

Gu va jag tjatar om min klänning….

På lördag ska jag och Anna på bloggmingel på Rica Talk hotel i Älvsjö. Det ska bli jättetrevligt. Även om jag inte är så jättesugen just nu då jag hellre hade varit hemma med min lediga man och barn. Men men jag vet att det kommer bli trevligt när jag väl är där. Har ju sett fram emot det ett tag nu. Igår fick jag ett jättefint inbjudningskort till minglet och det börjar med trerätters lunch. Därefter blir det föreläsningar och mässa, sminkning, hårstyling och sedan trerätters middag på kvällen med uppträdande. Sen ska vi sova kvar och det bästa av allt att få äta en riktig hotellfrukost dagen efter.

Annars i helgen ska jag vara LEDIG. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården. Jag VET att barnen gärna vill hoppa på studsmattan. Och jag vill gräva lite i rabatterna.

Nu när V. rum är klart är mitt nästa projekt UTERUMMET. Det ska få sig en make over. Någon som är intresserad av att köpa en eller helst två ekeskog-soffor i brun klädsel. Nästan som nya.? Ska lägga ut en annons på blocket och hålla tummarna för att någon är intresserad.

Ikväll har vi haft öppet hus på mitt jobb. Jättetrevligt men ni vet hur det är innan kalas. Allt ska städas och fixas och se sådär perfekt ut så man nästan blir tokig. Men det blev bra. Jag hade fått i uppdrag att ansiktsmåla barnen i karneval/djur tema. Oj jösses tänkte jag men de blev jättefina. Vad jag kan! Jag växte några cm när jag insåg att jag faktiskt klarade av uppgiften och att jag dessutom fick beröm för mitt jobb:))) Barnen dansade och var jätteduktiga.

På  måndag är det valborg. Jag har nästan alltid firat det med mina föräldrar för jag tycker det är så mysigt. Har alltid gått till samma brasa. Men iår tror jag att de ska ut på sjön så då får jag nog vara hemma och fira. Det kommer bli supermysigt. Ska kolla upp om det är någon brasa här i området. Har för mig att jag hört att det brukar vara vid badet men jag är inte säker. Brasa hör liksom till valborg så det vore konstigt utan.

Nu ska jag lägga mig på soffan och glo lite i väntan på att tvätten ska bli klar. Ha en bra kväll

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.