Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Helg!

Hej!

Så var det söndag igen då. Vart tog helgen vägen?

I går hade vi utearbetsdag på jobbet (städning och fixning), men jag var tvungen att stänga för en kollega i fredags så min chef tyckte jag kunde hoppa över att jobba på lördagen och ändå få vara ledig på valborg (klämdag). Tack för det då det var T. jobbarhelg så jag hade varit tvungen att haft barnen med mig annars. Ett logistikproblem mindre.

Så igår tog vi en lugn morgon med massor av mys, sen åkte vi in till stan (Intersport och Plantagen) och köpte löparskor till mig och T. och sen blommor till trädgården och inne. När vi kom hem började jag fixa iordning det sista i V. rum. Tog bort alla verktyg och målarfärg och dammsög. Jättefint blev det. På kvällen bakade jag kärleksmums och en vit chokladcheescake.

Idag söndag har jag städat HELA förmiddagen. På eftermiddagen hade jag Me&i-träff. Fina J. kom hit och visade vårkollektionen. Jag kan säga att man blev sugen på att köpa mer än hälfen av alla fina kläder. Hade lite gäster som kom och fikade och tittade på kläderna.  Jag fick höra att jag bor i värsta Pippi Långstrump-huset:) och JA Pippi bor faktiskt här (hon heter A.) Det är så att A. sover med fötterna på huvudkudden precis som Pippi gör. Hm undrar om hon blivit inspirerad när vi läst Pippi för henne.

På kvällen hakade vi på M. och hans familj till Burger King som har smygpremiäröppnat i Järna. Mums va gott det var. Fast lite kaosartat när det var kö in. Men det blir nog bra när nyhetens behag har lagt sig lite.

Imorgon börjar en ny vecka och stressen kommer sakta krypande. Inte klokt egentligen. Men det är nog nåt jag får leva med. Iaf ett tag till.

Här kommer lite bilder från V. rum nu när det är klart.

Känner mig riktigt nöjd med hans rum och jag tror att V. blev det med. Nästa projekt blir uterummet där jag nu har en idé om hur jag vill ha det. Får se vad det blir. Nu ska jag börja med att försöka sälja våra två Ekeskog-soffor (Ikea) med brun klädsel. Hoppas att någon nappar.

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt mina vänner.

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.