Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Onsdag

Hej!

Idag fyller min fina lillasyster år! Hipp hipp hurra! Vi var där i söndags och firade henne så ikväll får hon fira med mamma och pappa själv istället. Fast det känns såklart lite konstigt att inte fira henne på hennes riktiga dag. Vi tänker på dig idag S.

Det är utflyktsdag på mitt jobb idag. Vi ska gå till skogen och städa. Sen ska vi sortera soporna (källsortering). Ska bli spännande och se om de lär sig något.

Ikväll är det Zumba, men jag tror jag ska vara hemma och mysa med min lediga familj istället. Det var så längesen vi åt en god middag tillsammans så det ska nog prioriteras ikväll. Supermys!

Jag har fått en beställning på ett bröllopskort som jag ska ta tag i också. Tiden rinner iväg så snabbt. Har lite idéer om hur det ska se ut. Det ska iaf gå i fägerna vitt, svart med inslag av rosa. Fina färger.

Mina underbara barn är lediga idag och imorgon och får lyxen att vara hemma med T. Hade gärna gjort de sällskap.

Jag fattar mig inte på mitt tillstånd…men idag är stressklumpen och stenen på axlarna större än den var igår. Konstigt att det ändras från dag till dag. Brukar det vara så? Någon som vet? De är ju där varje dag men olika styrka liksom.

Jaja nu ska jag ha en så bra dag som möjligt.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.