Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Söndagsångest

Hej!

Idag är det söndag och egentligen inte vilken söndag som helst. Systeryster ska ha kalas (om det nu får kallas så när man fyller tvåsiffrigt) men iaf. På eftermiddagen är vi bjudna dit på kaffe och tårta. Jättegod tårta kan jag säga såhär i efterhand. Rosa prinsesstårta. Nu kan jag även avslöja att hon fick en årsprenumeration på Sköna hem som hon önskat sig och god choklad att avnjuta när hon läser och sitter uppkrupen i soffan.

Som (vanligt) har jag en jättetung sten på mina axlar nu när det är söndag. Om den bara kunde lätta lite lite. Men icke! Dessutom har jag en stressklump som kommer och sätter sig i bröstet på mig. Någon som kan förklara för mig vad det är det handlar om? Jag brukar inte känna såhär när jag ska börja jobba efter en helg men de senaste veckorna har det dykt upp. Jag har iaf berättat det för min chef som skulle be vår företagssköterska prata med mig. Vad vi nu ska prata om har jag egentligen ingen aning om men det ordnar sig säkert. Jag håller väl på att bli knäpp(are) helt enkelt.

Idag fick vi även vår semester räddad. Eller ja vi får väl se om det funkar som vi tänkt oss. Men min morbror har hus på Gotland (bara tre stycken), och frågade om vi var sugna på att komma ner. Såklart vi är! Det är så himla mysigt och inte helt fel att bo mindre än 50 meter från stranden:)

Är fortfarande på klänningsjakt! Ska fortsätta leta med ljus och lykta efter den perfekta klänningen på mindre än två veckor. Lång tid kanske ni tycker men nu är det så att jag har blivit lantis och bor en bit (typ 2 mil)  ifrån butikerna. Och har två barn jag måste hämta på förskolan innan jag kan börja min resa mot en butik.

Nä nu ska jag nog tänka på refrängen och knyta mig.

Kram och godnatt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.