Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Påsklov

Hej!

Den här veckan har vi påsklov på mitt jobb. Skönt! Det som är tråkigt är att påsken kom innan lovet iår och då kan vi inte påskpyssla på själva lovet.

Igår var första dagen jag jobbade det här lovet. Har varit ledig tisdag och onsdag. Verkligen vad jag behövde kände jag. Hade medarbetarsamtal med min chef igår och det var ganska skönt. Jag tror att jag är på väg eller har varit på väg att bränna ut mig. I onsdags när jag började tänka på att jag skulle till jobbet dagen efter började stresskänslan komma över mig och jag fick jätteont i axlarna. Precis som någon tung en sitter på dem och vägrar kliva av. Jag berättade detta för min chef. Det är så tråkigt att inte känna någon arbetsglädje. Jag gillar i vanliga fall att jobba och ha många bollar i luften. Men just nu blir jag bara trött och irriterad. Känns som jag jobbar ensam många gånger. Får se hur det utvecklar sig det här.

Idag har jag gjort gipsmasker och några barn har till och med börjat måla sina gipsmasker. Vi ska ha utställning i maj när det är fritidshemmens dag.

Idag ser jag fram emot att  ha helg framför mig. Har som vanligt massor att göra (bara roliga saker dock). Jag ska sätta upp hyllor i V. rum, och så måste jag hitta en klänning till bloggminglet jag ska på senare i april. På söndag ska jag fira min fina lillasyster som fyller år. Känns lite konstigt att inte fira henne på hennes riktiga födelsedag men så får det vara iår. Hon ska få en ……. (det kan jag väl inte skriva heller, jag tror hon läser här ibland). Men jag tror att hon blir nöjd. Hihi!

Och vet ni vad det bästa är den här helgen…T. är LEDIG! Tjoho nästan värt att fira. Så härligt! Iofs börjar han jobba idag när jag slutar. Men men han kommer inte hem jättesent;)

Ha nu en riktigt skön fredagkväll

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.