Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Påskhelgen

Hej!

Så har påsken passerat den med. Vart tar tiden vägen? Idag är jag ledig och imorgon med för den delen. Väldigt skönt vill jag lova.

Ja långfredagen vet ni ju redan hur trist jag tyckte den var. Vad hade då de andra dagarna att bjuda på? I lördags fick barnen brev från påskharen att hen hade gömt överraskningar i trädgården och barnen hade fått en varsin bild på det stället de skulle leta på. Och sen hade påskharen även lagt ett STORT paket i vårt garage. Som visade sig några dagar senare var en studsmatta. En STOOR!

I lördags åkte vi till mina föräldrar och åt påskmiddag. Så himla gott. Min syrra kom förbi innan hon skulle iväg och jobba. Vi träffas jättesällan nu för tiden så det var riktigt roligt att se henne. När hon åkt kom pappa hem från båten och en stund senare kom även brorsan över. Han ser man inte heller jätteofta men just nu är hans love i Australien så då ser vi honom lite mera. Myyys kan jag lova att vi hade ALLIHOP.

I söndags var det tanken att killarna skulle åka till Jönköping och kolla på bilar men de stannade hemma. Vi åkte till Hornbach och köpte en bänkskiva (Victors skrivbord) och reglar. På eftermiddagen bjöd vi över några kompisar och grillade. I väntan på att de skulle komma började vi sätta upp stommen till studsmattan. När de kom, grillade vi och åt en jättegod middag tillsammans. V. och M. röjde runt medan vi andra njöt av maten och pratade. Tillslut hade de röjt HELA lekstugan. Alla möbler och ja ALLT låg ute på gräsmattan i leran. Jaja roligt verkade de haft. Jag var inte jättenöjd men men…. det är ju ingenting som är förstört om jag säger så. Så det går att fixa till.

I går måndag var vi bjudna på kalas i Örebro hos T. kusin. Men jag kände att vi kan inte åka så långt just nu då V. är inne i en jätteotrevlig period med en massa skrikande och lyssnar inte på vad man säger åt han m.m. Så vi fick ringa återbud. Trist men man får ju skämmas när V. sätter igång. Hoppas det går över och det SNART!!!

Så istället var vi hemma och monterade ihop hela studsmattan så de kunde studsa lite. Och sen även V. skrivbord. Kanske inte blev som jag tänkt mig riktigt då skivan redan har fått ett hack i sig på mitten som jag kommer störa mig VÄLDIGT mycket på. Men bortsett från det så blir det himla fint. Nu är det ”bara” den orangea rutan och hyllorna kvar på väggen och sen en eller två lampor till skrivbordet och det sista fixandet kvar så är det färdigt. Jag lovar att bilder kommer när det är helt klart.

Barnen fick jättefina vindfleecetröjor från Polarn och Pyret i påskpresent. V. fick en orange och A. fick en ärtgrön. Nu var det så att tanken var att båda skulle få orange men den fanns inte i A. storlek. Så häromdagen var jag inne i stan på PoP och frågade efter den. Det visade sig att de gått åt som smör i solsken så den närmsta butiken som hade den var Kista. Jaha sagt och gjort så är den nu undanlagd och jag får lov att åka på en liten utflykt för jag vill så gärna ha en orange till A.

Nu väntar jag bara på att T. ska komma hem från jobbet och göra oss sällskap på vår lilla utflykt.

Ha en riktigt bra dag.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.