Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Restaurangbesök

Hej!

Vilken härlig helg jag har haft. Eller det beror på hur man ser det. I onsdags rinde de från förskolan och sa att A. hade feber. Så jag fick åka hem lite tidigare för att hämta henne. Stackarn hade 38,5 grader. Så torsdagens vab-dag tog T. så jag kunde jobba. Febern gick ner under dagen men hon fick iaf vara hemma på fredagen som en extradag. Den dagen var jag hemma med A. Hon var feberfri hela dagen. Jag passade på att montera vår nya sovrumslampa.

 

I lördags vaknade A. med 39,8 graders feber och var helt sänkt. Typiskt och vi som skulle iväg på trevligheter på kvällen. Jaja tänkte jag det får bli som det blir. A.sov i soffan ett bra tag innan hon fick fart. Febern gick ner lite och vi skjutsade iväg ungarna till farmor och farfar som skulle ta hand om dem till söndag. Sen åkte jag och T. en snabbsväng till Skärholmens centrum där jag köpte lite påskpyssel till barnen, en present till barnens kusin som fyller 5 år på fredag och byxor till T. Jag köpte även en ny handväska (en GUL) jättefin från H&M. Sjukt nöjd!

Sen åkte vi hem och gjorde oss iordning för middag och bowling med kompisar. Kl. 17 blev vi upplockade hemma för att åka in till stan och äta middag på Mamas & Tapas på Renstiernas gata på söder. Jättegott om än lite förvirrad personal. Men de rättade till det de gjorde fel.

Efter middagen blev det en liten promenad till bowlinghallen. Rock´n bowl också på söder. N. vann och jag som låg sist smög mig förbi de andra två på slutet och lyckades komma tvåa. Tjoho! Vi var rörande överens om att detta måste göras om och det SNART. Hur kul som helst. Sen blev det bilfärd och hemma igen vid midnatt. Alldeles lagom sent.

Idag söndag tog vi oss en välförtjänt sovmorgon (jag vaknade nog kvart över 8), och en härlig söndagsfrukost innan vi begav oss för att hämta barnen. Handlade innan för att slippa dra in ungarna i affärn.

När vi kom hem påskpysslade  jag med barnen medan T. lagade middag. Fläskfilé med potatisgratäng och sås. Mums!

Imorgon blir det en vab-dag till då jag ska åka till doktorn med A. Hoppas de tar emot oss i Järna så vi slipper åka ända in till stan.

Nu ska jag visa er vår nya lampa:) Det är den stora modellen. Blev jättebra och den lyser såååå fint.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.