Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Föräldramöte!

Hej!

Idag har varit en kall dag tycker jag…kjolpremiären känns långt borta:( Hade idrott idag för 1:or och 2:or. Vi eller de fick spela brännboll. Ett tydligt tecken på att våren är här. Jätteroligt och vad duktiga de är.

Slutade ”tidigt” idag (14.00). Åkte hem och fikade med familjen som varit lediga idag. Sen åkte vi till en lokal blomsterhandel för jag ville köpa lite blommor till trädgården men det verkade de inte ha ännu. Hm jaja får bli plantagen till helgen istället.

Vi har ju köpt en bil till. En diesel blev det. Och gissa om V. var sugen på att få åka den nya bilen idag. Så vi var oekonomiska och tog båda bilarna till blomsterhandeln för att inte A. bilstol går att flytta så lätt som V. gör. Total lycka!

Ikväll har jag varit på föräldramöte på V. avdelning. Jättemysigt att få höra och se vad de sysslar med hela dagarna. Vi fick se lite korta filmsnuttar som de filmat med sin Ipad. Jätteroligt!

Vi har det lite krångligt med nattandet av barn här om kvällarna. A. som varit hur lätt som helst att lägga har nu mera börjat med nya krångelrutiner. Hel jobbigt. Men å andra sidan har V. blivit lite lättare och nu äntligen har han fått flytta tillbaka in i sitt rum. Det enda krångliga med det är att hans golv knarrar som bara den. Det går inte att smyga någonstans. Och han kan vara ganska lättväckt.

Jag har haft en otroligt jobbig hosta nu ett bra tag och som grädde på moset har nu A. fått den också. Den är värst när man lägger sig ner och ska sova. Och A. som gärna dricker välling på kvällen hostar ju så att hon kräks. Härom morgonen (eller natt) fick jag bädda om hela vår säng för att jag inte hann lyfta ner henne på golvet . Stackars barn. Nu ska jag bli bättre på att ge henne vatten efter vällingen så dämpas slemmbildandet. Får se om vi lyckas bättre. Och inte nog med det så vaknar hon på nätterna och är tvärarg. Ingenting passar och hon bara skriker värre än värst. Så inatt sov jag i V. rum och han ville såklart ligga bredvid för att slippa höra skrikmajan.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll. Jag ska nog leta mig upp till kudden.

Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.