Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Trädgårdshäng

Hej!

Den här helgen har varit helt underbar. V. rum är mer eller mindre klart. Väggarna är färdigmålade. Nu är det bara rutan kvar och ett skrivbord. Skåpet är monterat och ställt på plats. Nu ska det bara fästas i väggen så det inte välter ifall någon öppnar alla fyra dörrar samtidigt. Idag har jag bäddat rent med nytt påslakan i svart och vitt tema. Blev såååå fint.

Igår jobbade T. så jag och barnen var hemma och pysslade lite. Jag bar upp utemöblerna från garaget till altanen. Barnen hjälpte mig att rengöra möblerna. Sen piffade vi med kuddar och filtar och solade lite. Städade lite på framsidan och tog bort mina gamla vissna blommor. Nu vill jag plantera lite vårblommor.  På em åkte vi in till stan och uträttade lite ärenden. Köpte bl a nya skor till mig och barnen. Stackars T. får hanka sig runt i sina gamla. Nej då han ska få nya han med men då måste han följa med. Sen åkte vi och handlade lite mat. T. var så snäll och köpte med sig jord hem. Nu är det bara blommorna som fattas.

Idag har vi haft gäster….min lillasyster och lillebror kom tillsammans med vår mormor och morfar (alltså barnens gammelmormor och gammelmorfar). Jag bjöd på nygräddade våfflor dagen till ära. Det var uppskattat och trevligt. Sen har vi varit ute i trädgården mer eller mindre hela dagen. Brorsan lekte massor med barnen till deras stora glädje.

Eftersom det här med trädgård är nytt för mig så har jag en hel del att lära. Så jag tog hjälp av mormor som visade hur jag skulle göra med bla rosorna, och andra växter. Lärorikt och bra. Nu ska jag bara vänta på att björken får ”musöron”.

Appropå ny på trädgård. V. gick ner och kollade om hallonen mognat. Men kom upp besviken och sa att det hade de inte. Stackarn han kommer få vänta…

I veckan blir det att inhandla blommor till trädgårdskrukorna. Ska ta tag i vårt uterum också som behöver en make over.

Ha nu en fortsatt bra kväll

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.