Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Barbent

Hej!

Idag har jag haft barbent kjolpremiär!! Äntligen som jag har längtat. Mitt mål är såklart att bli brun om benen till skolavslutningen. Nu ska här pressas…hahha.

Kom en timme tidigare till jobbet imorse för att underlätta för mina kollegor. Det är SÅ skönt nu när jag har tillgång till bil till och från jobbet. Det är helt underbart. (Fast jag gillar att åka tåg också). Men som på onsdagar när jag åker tåg så måste jag hinna med tåget som går 07.04 , då måste jag vara utanför dörren( ABSOLUT) senast 6.30,   och innan dess måste jag hinna klä på två trötta barn, duscha mig själv och klä på mig, och lämna barnen på förskolan (gåendes). Igår hade jag bil och det räckte att jag åkte tio i sju hemifrån upp till förskolan för att sen åka vidare till jobbet. Ingen stress med andra ord. Jätteskönt!

Har varit en ganska skön dag på jobbet förutom att mina kollegor inte tycks veta vad de ska göra när. Jag försöker att inte gå in och peta i det men det är inte roligt att se när hela skiten välter. Hade en lugn eftermiddag inne. Min praktikant gjorde gipsmasker på barnen. Det är med sorg i hjärtat jag säger att det är hennes sista praktikdag hos oss imorgon. Ser fram emot den dagen hon slutar skolan så vi kan norpa henne. En jätteduktig tjej med fötterna på jorden.

Imorgon är det fredag (min ”långa” fredag). Men skönt iaf.

I helgen måste jag åka och köpa ballerinaskor….i massor. Jag ÄLSKAR denna lilla nätta sko i måååånga fina färger att välja mellan. De passar till ALLT vill jag lova. Jag älskar att kunna mixa och matcha… Skopunkten är min favorit när det gäller just ballerinaskor. De är billiga och jag har råd att handla flera:) Jag har nästan inga andra skor på våren/sommaren.

På söndag är T. ledig och jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute och fixa i vår trädgård. Vi har ett ”land” som jag vill göra iordning. I somras tyckte jag nog bara att det var brännässlor jag såg där. Så det ska det bli ändring på. Och så har vi en pallkrage med nåt växande i (vet inte riktigt vad) så där ska det också bli ändring. Jag gillar inte brännässlor! Framförallt inte när man har småbarn som gärna pillar lite här och var.

Ps. bild lånad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.