Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Var tog våren vägen??

Hej!

Gissa om jag blev förvånad när jag kom ut imorse och det var alldeles vitt på backen och det fortfarande snöade. Jaha det var dom vårkänslorna.

Vilken jobbdag jag har haft. En kollega vabbade, en annan kom inte upp ur sängen och den tredje hade styrelseuppdrag så vi var några kort. Vi är ganska duktiga på att trolla med knäna just nu men det tar såklart på krafterna. Man kan inte gå hem när man borde utan stanna lite extra var dag.

När jag kom hem så upptäckte jag att V. ALLA byxor är trasiga på höger knä. Vad gör den ungen om dagarna? Jag trodde han kunde GÅ. Men tydligen kryper han runt eftersom det går hål på ena knät på alla byxor.

Ikväll är det bamsegympa:) Jag tycker att det är ganska roligt och V. älskar det. Men idag är jag lite trött och han vill ju såklart gärna att JAG går med honom och att är hemma och vaktar A. Samtidigt hur trött jag än känner mig är jag lite sugen på att åka in till stan och köpa nya byxor till V.

Äntligen börjar V. rum se ut som ett rum (ett vitt sådant). Kruxet är bara att en vägg (som vi inte tänkte måla) släppte tapeten på när vi drog bort maskeringstejpen, så vi fick tänka om och måla den med. Så nu måste den målas minst två gånger till innan den är vit och fin som de andra. Men sen är det i stort sett bara piffet kvar. Kommer bli kanonfint tror jag.

Ha en fortsatt trevlig dag

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.