Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Söndag…

Hej!

Den här helgen är T. jobbarhelg:( Jag tycker alltid att det är så tråkigt när han jobbar helger. Det är klart att han tycker lika men iaf. Igår var vi (jag och barnen) in till stan en sväng och köpte färg till V. rum som aldrig tycks bli klart. PÅ eftermiddagen kom barnens mormor o morfar hit. Det lektes och busades för fullt. Cyklarna kom äntligen fram även om de inte kan cykla på de än. De hade med sig fisk som vi rökte i vår nya rök. Hur gott som helst. Man bara äter och äter fast man var mer än mätt för längesen.

Idag är en sån där tråkig dag då det är lite griniga toner här (antagligen av trötthetssviter från igår). Dessutom är inte V. bästa kompis M. hemma så de kan inte leka. Tänk att det kan förstöra en hel dag… Hoppas iaf att M. har det bra där han är. Jag vill åka till Ikea men vet inte heller om jag orkar med dessa två trötta barn. Hur kul tycker de att det är. Och jag tror inte jag har ro att lämna dem i leklandet sålänge heller.

Så idag har jag inte krafter till att roa dessa gnälliga barn. Nä de är jättegulliga men jag är nog lite trött jag med.

Har inte heller ro att gå upp och måla klart V. rum när jag har två som mer än gärna vill hjälpa till. Usch vad JAG känner mig gnällig nu. Det är nog bara att inse att det är söndag=vilodag.

Jag har iaf gjort lite fågelmat till våra småfåglar, matat fåglarna, schasat bort en väldigt närgången katt från vår altan flera gånger, cyklat med barnen på altanen, städat undan lite gamla blommor. Nu ska bara införskaffas lite jord och fina planteringsfat så ska det göras iordning ute.

Barnen har hunnit gunga lite också men det är så fruktansvärt blött i vår gräsmatta att det bara blir lervälling där man står. INTE roligt. Vi tittade även in i lekstugan men stängde dörren dit igen då vi inte skulle blöta ner hela lekstugan och gägga ner den ännu mer än nödvändigt.

Jag kanske ska ta mig i kragen nu och se vad resten av dagen har att bjuda på. Ha en fin dag alla.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.