Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Fredagsmys

Hej!

Äntligen fredag… och i vår familj äter vi chips på fredagar. Det berättar V. för ALLA på förskolan flera gånger om. Han är för rolig. Helst ska chipsskålen vara fylld och klar när vi kommer innanför dörren på fredagar. Barnen får en varsin liten skål och sen är de nöjda. Så nu kan vi ha helg i lugn och ro.

Vi håller tummarna för att mormor o morfar (mina föräldrar) har tid att komma hit imorgon och hälsa på för vi LÄNGTAR!!!!!!

Annars är det en jobbhelg för T. och jag ska iaf fixa färg till V. rum och göra klart så mycket som möjligt. Det tar så lång tid allting. Jag måste ha lite hjälp med skrivbordet som jag tänkte mig. En bänkskiva (måttanpassad) som ska fästas i väggen och sen ska jag hitta hurtsar som är lagom djupa. Det är inte det lättaste vill jag lova. Sen är det bara piffet kvar.

Jag är såååå trött om kvällarna. Jag funderar varje kväll hur jag ska få ögonen att hålla sig i öppet läge längre än till halv 8. Är inte det sjukt? Vad är det för fel? Alla andra blir pigga på våren men jag är tvärtom och blir supertrött nu när det börjar ljusna.

Jag är sugen på att vidareutbilda mig till grundskollärare med inriktning på förskoleklass. Men helst skulle jag vilja läsa på distans. Jag är inte jättesugen på att sätta mig med mera studieskulder än jag redan har.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.