Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Torsdag…

Hej!

Oj vad dagarna helt plötsligt går fort…har inte hunnit blogga så mycket jag har velat den här veckan och det är här jag märker att dagarna faktiskt går. Trodde de hade stannat.

I tisdags var jag med bästa Anna Karlsson på en barnmodevisning i stan. Det bjöds på bubbel och frukt på stora fina fat och mingel med andra bloggare. Och en underbar om något snabbvisande modevisning av gulliga barn. Det var Rockefella, Me & I, Nova star, Blingo och Vossatassar som visade sin vår-och sommarkollektion. Så nu vet jag vart mina pengar går…

Igår var jag helt slut efter att A. haft en strulig natt och inte ville sova till att jobba över en timme för att den som skulle stänga var sjuk. Trodde mina ögonlock  skulle ramla ner hela tiden…men jag ryckte upp mig och gick på bästaste zumba-passet. Helt galet vad det är roligt!

I helgen ska vi (jag och Anna) på ett bloggevent på Café Opera, där JAG ska få lära mig mer hur man bloggar. Jag fattar typ ingenting. Snart vågar jag inte fråga mer för det är ingen idé. Jag fattar inte riktigt hur man gör vissa saker. Ska bli spännande. Sen ska jag väl måla klart V. rum eller iaf det vita så att det någongång kommer bli ett rum igen. Han väntar med spänning på att få rulla ut bilbanetejpen vi har köpt.

Idag har vi gjort gipsmasker på mitt jobb. Jätteroligt! Ett barn som stod i kö sa till sin kompis som låg på bordet och fick en gipsmask att det kommer gå fort för du har så litet huvud. Haha de är för gulliga:)

Hoppas snart att våren är kommen så vi kan åka till skansen och titta på alla gulliga djurungar.

Nu måste jag nog ägna mig åt T. som precis har kommit hem från jobbet.

Ha en bra kväll

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.