Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Sportlov

Hej!

Den här veckan har vi sportlov på mitt jobb. Det är jättehärligt att jobba när det är mindre barngrupp och fint väder. Tyvärr är det JÄTTEHALT ute på vår gård. Men barnen är nöjda iaf. Kul att kunna göra såna aktiviteter som vi inte kan göra i vanliga fall.

Jag är jättesugen på att fortbilda mig till förskollärare. Det bästa vore om jag kunde läsa på distans och jobba samtidigt. Jag vet att det kan bli tufft men jag vill inte avstå jobb och inkomst just nu för att vidareutbilda mig. Någon som vet hur jag ska gå till väga?

I helgen var jag på barnbasar och fyndade en kaffebryggare (lekmodell) till lekstugan och ett par skridskor till mig. Efter basaren åkte jag o T. till skärholmen där jag köpte jeans till mig. Vilka gulliga tjejer som jobbar på Vero Moda där. De hjälpte utan att vara för på, som vissa har en tendens till. De blev personliga på nåt (trevligt) sätt. Barnen fick varra hos farmor under tiden.

Tyvärr så vilade V. ALLDELES för sent på dagen så han var mer eller minre omöjlig att natta på kvällen och jag som hade tänkt fixa så mycket. Jaja det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig. Men nya friska tag i kväll.

Imorrn är sista dagen för A. och V. på förskolan den här veckan sen turas vi om att vara lite lediga jag o T. På torsdag ska vi till läkaren med V. prickar. Nu har jag sett att A. börjat få såna också så hon får följa med på samma undersökning.

Ha nu en fortsatt bra dag.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.