Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

”Slappardag”

Hej!

Äntligen helg….igår trodde jag aldrig dagen skulle ta slut.

Idag är en lugn lördag här i Villa Hagby. Vi (mest T.) har staplat in ved i vedb odeen.

Jag har städat V. rum för jag tänkte måla om det. Han tycker att han har väldigt fult rum, och jag kan visserligen inte säga att det är fult på något sätt men inte ett barnrum och inte V. färger. Så det ska det bli ändring på nu. Jag har en bild i huvudet hur jag vill att det ska bli. Får se om den bilden är likadan när det är lart. Jag har börjat maskera runt lister och så. Måste bara flytta ut sängen lite från väggen så jag kommer in bakom och så ska jag ta ner en hylla.

Tänkte iaf måla vitt som bas och sen ha några accentfärger. Har en ny favoritfärg…Orange! Fast det slår ju såklart inte rosa som är min verkliga favorit. V. favoritfärg är visst också rosa. Undrar om han blivit påverkad…

På A. avdelning på förskolan har personalen gjort en väg på golvet och den har V. blivit väldigt inspirerad av och jag med för den delen så nu ska vi göra en väg i hans rum också och den ska leda uppför trappan. Har en bild av hur det kommer bli med. Kanon

Jag har så mycket projekt på gång här hemma så jag nästan blir trött på mig själv. Men sååå roligt. Skulle vilja vara lite ledig så man hinner med allt man önskar. Och så önskar jag att det kunde bli lite varmare och soligare så jag kan stå ute och fixa till lite saker. Tänker inte berätta ännu vad jag har på g. Det får vänta en liten stund.

Imorgon är det barnbasar som jag tänkte gå på. Hoppas kunna fynda skidor till V. och skridskor till mig. Jag skulle också för den delen kunna tänka mig skidor. Har inte stått på långfärdsskidor sen jag var liten och morfar mutade mig med karameller vid kartkontrollerna men det skulle vara roligt att ta upp.

Nästa vecka har vi sportlov på mitt jobb. Jag ska vara ledig två dagar är tanken. Skulle vilja hitta på något roligt med barnen men jag vet inte vad det skulle vara. Jag skulle vilja gå på junibacken men jag kan tänka mig att det är galet mycket folk där nästa vecka så jag kanske ska vänta till en ”vanlig” dag.

Har ni nåt tips är det alltid välkommet.

Ha en fortsatt trevlig lördag för det tänke jag ha.

Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.