Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Fettisdag!

Hej!

Idag mår jag mycket bättre. Skönt! V. kom hem igår med feber men den har också lagt sig. Men han får vara hemma och mysa idag iaf. (Fast han vill ju ”jobba”).

Lämnade A. på förskolan innan vi gick hem och åt frukost. Nu ska vi ha en lång och skön film-tittardag.

T. har sk delad tjänst idag  också så han har lovat att komma hem med fika till oss sen.

Idag ska jag nog måla klart A. boklåda. Jag var ju  såå duktig för ett tag sen. Jag målade och hade mig och sen skulle jag skriva text på. Jag brukar vara så himla noggrann annars men någonting gick snett och när jag skulle skruva ihop lådan visade det sig att jag hade skrivit texten UPPOCHNER. Typiskt! Så nu måste jag måla en gång över och sen skriva dit texten igen. Men den här gången ska jag dubbelkolla flera gånger att jag skriver åt rätt håll.

V. har en likadan låda med sina böcker i. Det är ett väldigt lätt sätt att se vilka böcker man har plus att de inte ramlar ut (om man har de i hylla) varje gång man ska kolla. Dessutom är det hjul på lådan så den är lättflyttad. Helt enkelt perfekt.

Utanför fönstret smälter snön bort. Jättetråkigt! Fast samtidigt vill jag ha vår och sol och värme. Nu längtar vi efter att leka i lekstugan. Vårt vår/sommarprojekt är att bygga en altan till lekstugan och måla lekstugan i samma färg som stora huset. Ska bli trevligt. Såg häromdagen när jag var i stan en jättegullig grill till barnens lekstuga. Synd att den var lite för dyr. Det hade ju varit riktigt coolt att ha på nya altanen. Kanske ska spara lite så den får flytta hem till oss. Hm!

Ha en skön dag nu. Det ska vi ha.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.