Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Sköna Söndag!

Hej!

Vilken galet trevlig helg jag har haft. I julklapp fick jag o T. teterbiljetter till Monte Phyton´s Spamalot, så i helgen var det så dags.

Att T. hade en överraskning till helgen visste jag också men inte vad det skulle vara. Så igår (lördag) packade jag kläder till oss och barnen och sen packade vi in oss i bilen för att åka till mina föräldrar där vi skulle sova. Väl där gick vi på Pippi-utställning på Millesgården först.

När vi kom tillbaka till mamma och pappa berättade T. att han och jag inte skulle sova där inatt som jag hade trott.  Så det var bara att packa om väskan. Pappa skjutsade oss till hotellet där T. bokat rum kvällen till ära. Mittemot teatern av alla ställen också. Perfekt!

Vi installerade oss på rummet innan vi bytte om till teaterkläder och gick ner till hotellrestaurangen för att tro att de hade ett bord till oss. Men icke. De kunde fixa ett bord en timme senare men det tyckte vi var lite försent. Så vi tog en promenad till Jensens Böfhus där vi inmundigade en trerätters middag. När vi var klara gick vi tillbaka till hotellrummet och lämnade jackorna sen gick vi över gatan till teatern. På så sätt slapp vi stå i garderobskö.

Vad tyckte jag om själva föreställningen..? Jag har då aldrig sett Monte Python i hela mitt liv så det var nytt. Men den var helt ok då jag älskar Henrik Dorsin, Henrik Hjelt och Johan Glans. Skratta gjorde vi iaf.

Imorse tog vi sovmorgon och njöt verkligen av hotellfrukosten!!!

Nu är vi hemma och tittar på premiären av Big Brother

Ha en skön kväll nu mina vänner

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.