Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Härliga fredag

Hej!

Idag har varit en sån där vanlig härlig fredag. Eller vanlig vet jag inte men fredag iaf. Fattades folk på jobbet (SOM VANLIGT), och vi får jobba smått ihjäl oss vi andra. Jag ska inte säga så mycket egentligen för i måndags var jag hemma vab och igår var jag sjuk själv. Men så här har vi det varenda vecka och mer eller mindre varenda dag så.

Jag stannade iaf kvar en halvtimme, innan jag skyndade mig till tåget. Jag ville ju hämta mina bustroll. Det var en härlig hämtning. V. var ute och lekte. Han såg ut som en snögubbe! A. såg genom fönstret när jag kom så hon stod innanför dörren och väntade på att vi skulle gå hem.

Fredagar = chipsmys, så när vi kom hem startade vi en film (Mamma Mu) och åt chips. Hur mysigt som helst. Sen utbröt det stora tröttetsskriket från A. Hon var arg som ett bi mer eller mindre hela kvällen. Tillslut efter mycket om och men fick jag henne att somna. Skönt för både henne och mig och V.

Nu sitter jag och väntar på T. som jobbar en liten stund till. Jätteskönt att få vila öronen en stund och bara få vara.

Vet ni någon bra restaurang hyfsat nära Oscarsteatern i Stockholm?? Imorrn ska vi nämligen ut och äta Jag och T. (Själva). Min verkliga favvorestaurang ligger lite för långt ifrån denna gång. Men jag lovar att återkomma till bästaste Mamas & Tapas.

Hej så länge! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.