Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Torsdag

Hej!

Idag blev det en dag hemma i vilans tecken. Vaknade imorse och hade jätteont i magen. Vi har ju haft maginfluensa här i vårt hus sen i fredags så det hade väl inte varit jättekonstigt om jag också åkte på´t. Men jag tror iaf att jag har sluppit undan med lite magont. HOPPAS!!!

Har legat i sängen och googlat runt på lite inredningsbloggar, alltid roligt med inspiration. Ska göra ordning V. rum snart och jag har nog grundtanken hyfsat klar men jag hinner ändra mig tusen gånger om…

Igår var jag på Zumba-lika roligt som vanligt:) Men jag kände mig inte på topp, magen kändes full av luft och jag vågade inte ta i lika mycket som jag brukar.

Jag är en velfia har jag upptäckt….är inte tillräckligt sjuk för att vara hemma imorgon men inte tillräckligt frisk för att orka jobba. Så har jag resonerat med mig själv typ hela dagen men nu har jag bestämt mig för att gå och jobba imorgon. Låt det bära eller brista. Hoppas verkligen att det jag har kännt idag har gått över till imorgon. Har ständigt dåligt samvete för det ena eller det andra. Varför kan ALLA andra vara hemma när de är sjuka och inte jag?? Jaja kanske beror på min arbetssituation just nu. Trivs inte med den som det är just nu men som alla säger…det kan bara bli bättre (har tyvärr bara svårt att se det). Men jag ska göra ett försök jag lovar. 🙂 Fick i julklapp biljetter till Spamalot. Ska bli trevligt att få rå om varandra en helkväll.

Nu ska jag straxt göra mig iordning för att hämta bustrollen.

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.