Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Härlig vab-dag!

Hej!

Har varit en vab-dag här idag då vi väntar på att de 48 timmar som ska gå, passerar. Pigga och glada är iaf mina trollungar. Härligt! De har sån glädje av varandra och leker hur bra som helst tillsammans.

Idag har jag bäddat RENT allas sängar. En eloge till alla hotellstäderskor som bäddar fler sängar än jag gjort även fast jag bäddat om för ett mindre hotell i helgen. Tvättat för ett helt kompani och sytt en liten babuschka-docka, lekt med barnen och ätit glass. Anmält mig på försäkringskassan och kollat runt lite på nätet.

Håller på att planera vår hall. Jag skulle vilja ha en sån garderob som sväljer precis ALLT. Jag har några idéer i huvudet men de ändras hela tiden. Jag skulle vilja få plats med alla skor, ha lådor till barnen i deras höjd. Har klädkrokar i deras höjd men väldigt illa placerade så jag måste göra om, tänka om…jaja får se hur vi löser detta till slut. Har två ”nischer” som är 50cm breda mittemot varandra som jag skulle vilja utnyttja MAXIMALT. Frågan är bara HUR?? Just nu klurar jag på många olika slags förvaringslösningar men verkar inte komma på det optimala.

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Vad ska ni hitta på? Jag har idétorka som vanligt och så är jag såklart ute i sista minuten. Den sista tiden har jag varit ute i sista minuten i alla lägen. Det är precis som jag inte hade en aning om att folk fyller år samma dag varje år. Fattar inte vad som har hänt.

Hej så länge!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.