Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Hej!

Vi slapp inte undan:( Maginfluensan har smugit sig in i vårt hus. OBJUDEN!!! Vi som hade låst dörren extra hårt. Jaja nu är det bara att hålla tummarna för att vi är klara. Två av fyra har drabbats…Usch det är verkligen ingen trevlig sjukdom.

Så idag har jag min stora tvättardag. Tvättar ALLT känns det som. V. ligger och kurerar sig framför TV:n. Ska se om jag kan få han att sova lite.

Igår var jag på Ica Maxi och handlade. Drog mitt ica-kort så jag kunde självscanna. Så långt helt ok. Men någonstans inne i butiken (när jag nästan är klar) har jag tappat kortet. Troligen har det fastnat på min telefon och när jag svarade så åkte det ur. Jag letade i HELA butiken flera varv och frågade i kassorna och informationen om de hittat det, men icke. Jag spärrade kortet fort som sjutton och kände mig helt förtvivlad. Det är typ första gången jag tappar bort kort eller nycklar. När jag kom hem kollade jag på facebook (av en helt annan orsak) och då hade jag fått ett meddelande där. De hade hittat mitt kort på ica och kontaktat mig via FACEBOOK när de inte hittade mitt nr. Är inte det helt otroligt?! Vilken service. Känner mig helt rörd av detta. Tack tack tack!

I fredags var jag på möbelmässan. Jättetrevligt! Fast jag hade lite dåligt samvete då jag visste att T. var hemma och tog hand om A. som var kräksjuk och fick gå hem från förskolan. Men jag tycker att jag var värd lite ”egen tid”.

Det var allt för den här stunden. Vi hörs! Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.