Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Hej!

Är glad idag…Var på Zumba igår och ledaren vi har tog nog bort all dålig energi från mig för jag känner mig glad. Eller så är det för att det snart är helg och jag har äntligen min tidiga fredag.

Har blivit medbjuden av min lillebror att få följa med hans företag på möbel- och designmässan för fackfolk imorgon. Det ska bli hur roligt som helst. Ska spana vill jag lova. Älskar ju allt som har med inredning att göra.

Just nu är jag väldigt sugen på att måla om V. rum. Har en bild i huvudet hur jag vill ha det, sen är frågan om det blir så när jag väl kommer till kritan. Just nu är jag lite kluven till om jag ska göra ett skrivbord till han eller om jag ska satsa på en koja. Hm! Tror att det blir ett skrivbord och att jag får göra nån slags koja till A. istället eller bygga något i trädgården. Åh jag har så många projekt i huvudet som jag skulle vilja göra. Men tiden räcker inte alltid till.

Har lite måsten att fixa i helgen (såsom skridskoslipning, handla tofflor till A. och lite nödvändigheter som strumpor och sånt) men först tänkte jag ta mig tid att gå ut och åka pulka med barnen. Ska bli jättehärligt!

Jag är egentligen ingen vintersportare men jag är faktiskt lite sugen på att köpa skidor till mig och V. och även till de andra två i familjen. För jag skulle så gärna vilja att V. klarade av att åka både skidor och skridskor, sånt som jag tror att jag inte kan. Jag åkte massor av längdskidor när jag var liten men slutade med det till min morfars STORA besvikelse. Tänk om jag kunde glädja gammelgubben med att säga att jag börjat igen. Han skulle bli överlycklig. Och jag med för den delen.

Är lite avundsjuk på alla som åker iväg på skidsemester, det låter så härligt! Men samtidigt  hur härligt är det? Jag tror inte mina barn (iaf inte V.) skulle tänka sig att bli ”lämnade” i skidskola under dan för att lära sig. Han är en riktig mammagris.

Han har ju sett att på Ica har de lekrum och även frågat om han får gå dit. Men jag tror inte jag skulle hinna mer än in i butiken förrän de skulle ropa ut att jag måste hämta han. Men jag får kanske prova.

Ha nu en riktigt skön kväll och en härlig fredag:) Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.