Annawii

RECIPE – SQUID WOK

Jag äter mestadels vegetariskt men när jag väl äter kött är bläckfisk en storfavorit och denna wok är så god att jag vill dela receptet med er! Det ni behöver för 2 portioner är en påde tinade bläckfiskringar (INTE friterade), ca: 300 gram färska skivade champinjoner, 1 finhackad röd chili, 1 bit hackad färsk ingefära, 1 kruka koriander samt blötlagda nudlar och soya. Börja med att hacka allt som ska hackas och värm sedan upp en stekpanna med olja till den är riktigt het. Släng sedan ner bläckfisken tillsammans med ingefäran, chilin och lite salt. Fräs på i ca: 1 minut och släng nedan ner resterande ingredienser samt lite soya och koriander till allt fått bra färg och konsistens. Sedan är woken redo att serveras och det görs den bäst till en liten grönsallad, soya och massor av färsk koriander!
Bon appétit kära ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.