Annawii

SPINACH & RICOTTA CANNELLONI

För någon vecka sedan testade jag att göra vegetariska cannellonis fyllda med ricotta och färsk spenat och eftersom de blev så otroligt goda vill jag dela receptet med er! Det ni behöver är: 2 burkar med ricotta, ca: 100 gram färsk spenat, 1 förpackning med färska lasagneplattor, 1 förpackning med bechamelsås (eller så gör ni den själv), 1/2 fetaost, parmesan, färsk persilja, salt, peppar och chiliflingor. Börja med att blanda ihop ricottan med spenaten, persilja, lite chiliflingor samt salt och peppar till en jämn smet. Täck sedan botten av en ugnsform med ett tunt lager av bechamelsås och börja fyll dina lasagneplattor med smeten, rulla ihop dem och lägg dem i formen. När fyllt alla plattor och lagt dem i formen häller du över resten av bechamelsåsen, toppar med osten och kör in formen i ugnen till osten blivit gyllene. Sedan är det bara att servera dessa vegetariska mumsbitar till en fräsch grönsallad och lite färsk persilja på toppen. Så fräscht, smarrigt och gott för samvetet!
Bon appétit sötnosar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    Det är så gott! Jag o min kompis gjorde det för några år sen och deras familj älskade det. Så kommer jag hem o gör det, det smakade likadant, och ingen av mina barn gillade det! Himla ungar..