Anitha Schulman

EQ

Nu ska jag bli frisk en gång för alla

Vet ni vad. Jag lyssnar på er, nu jobbar jag hemifrån för att bli frisk. Jag har blivit sjukskriven av min husläkare. Om inte ni hade varit så uppmanande hade jag säkert sprungit iväg och jobbat. Calle är väldigt glad för att jag tar det lugnt. Han är någonstans konstant orolig. Jag kan vara lite korkad ibland och glömma bort att jag är duplicerad. Jag fattar ju inte längre beslut för bara en person utan för två. Det kan ta ett tag innan man emotionellt förstår det.

Nu när jag väntar mitt första barn kan jag ibland fundera på varför jag inte gjorde det här tidigare i livet. Men jag tror det är nog lite precis som jag skrev ovan. Emotionellt har man inte varit redo eller förstått. Jag har varit alldeles för intresserad av mig själv för att kunna fokusera på någon annan. Vid det här laget i livet är jag ganska mätt på mig själv som person men nyfiken på en annan. Dessutom är ju bonusen i hela föräldraskapet att se vem man blir och utvecklas till i en ”flersamhets-relation”. Hur kommer jag att vara som mamma och som mamma i relation med en pappa?

Jag kommer ju faktiskt någonstans bli förälskad i mig själv igen, fast i en yttre fysisk form och det kan inte kännas mer spännande och rätt. Jag är helt till freds med att sätta mig i andra hand, det måste väl ändå vara ett tydligt tecken på mognad? Jag har varit livrätt att säga ordet men jag tror faktiskt att jag är VUXEN nu.

Kolla vad en fin läsare precis skrev på min gamla blogg:

…Du skriver fantastiskt och jag älskar att du uppdaterar så ofta och bra. Du är faktiskt väldigt inspirerande som kvinna och det vill jag att du ska veta. Sedan jag började följa din blogg har jag blivit mer positiv och glad, det har gjort mig lyckligare och det vill jag att du ska veta.

Vet ni hur lycklig jag blir när jag hör sånt? Jag blir både rörd och stolt. Om en promille av det personen ifråga skrev stämmer. Då är jag väldigt glad över att ha börja blogga. TACK FÖR FÖRTROENDET.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lilly

    Anitha, jag vill bara säga att du inte får jobba samtidigt som du är sjukskriven.Eller man kanske får jobba hemifrån? Vill inte att du ska få några problem med FK nu, de är vårt lands maffia. Hoppas du blir frisk snart.

    Kram L

  2. Kakan

    Varenda gång jag ser den vackra gaveln på er säng så tänker jag på den dagen då Penny gör som sin kusin och tar till pennan.

  3. Sanna

    Du har säkert inte hunnit se det ännu men bloggkommentatorerna har skrivit om dig idag. Jag håller med dem och du verkar som en jättebra person och det är nöje att få följa dig genom dina dagar

  4. Anna

    Nu när du till och med är på en ”mammablogg”, kan vi inte få se lite helbilder på dig och magen. Varit väldigt mycket ansikte ett tag..
    Hur känns det i kroppen? Hur känner du inför förlossningen? Hur känns det att bli MAMA?

Comments are closed.