Anitha Schulman

Första April

Blev ni lurade? Jag blev lite lurad eller mest förvirrad. Okej jag blev lurad. Tänker inte återberätta det, det är alldeles för internt så ingen kommer förstå att det är roligt.

Jag och Amanda funderade på hur vi skulle kunna lura Alex. Mitt förslag var att jag skulle säga att jag hade tappat bort Charlie när jag barnpassade henne.

Men Anitha det där är inte särskilt roligt, det är bara hemskt. Sa hon. Vid närmare eftertanke var jag beredd att hålla med. Amanda föreslog att jag skulle säga att jag provammade Charlie. Det tyckte inte jag var så kul mest äckligt.

Calles chef Dicken, hade sagt till LinneaHard Hat att ringa Calle och säga ATT DET ÄR KRIS! Han måste komma in NU! (Detta var på morgonen). Varpå Calle frågade Linnea vad som hade hänt. Det kunde hon inte svara på. Halvbra upplägg. Han gick inte på det, hann inte ens bli ett uns upprörd.

Snart är det maj, då har man ju en ny chans. Ge mig ett bra lurupplägg så de åker på en riktig dunderblåsning allihopa. Det här ska vara väl förberett!

EDIT: Calle berättade precis för mig att det är bara NI på landet som luras på första Maj. Är det så?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Verre

    Ja Maj maj måne körde vi med när jag var liten, och jag är från landet, men nu var det längesedan jag senast hörde talas om någon som luras på 1a maj… Hm, varför? Det är ju klart roligare att luras två dagar om året än bara en…

  2. Lena

    Nej, nej, NEJ. Det är inte första maj man luras – det är sista maj och det är då man säger ”Maj, maj måne jag kan lura dig till Skåne”.

  3. Nattugglan

    Maj maj måne jag kan lura dig till Skåne 🙂 Haha, hade glömt den me nu påminde du mig. Kommer från en småstad så kanske är det bara vi ”på landet” såm kör med den. Fast jag har iofs inte gjort det sen jag var barn…

  4. L

    Alltså, jag är born and raised på landet, men vi körde på 1 april. Kände vi oss jäkligt uttråkade körde vi på 1 maj också. I april säger man ju ”april, april din dumma sill…” osv. I maj ”maj, maj måne jag kan lura dig till skåne”. Men det var högst ovanligt och det var någon snorunge i klassen som införde det.

  5. Monica

    Tänkte det när jag läste.. Vadå första maj? Man luras ju bara första april.. Aldrig hört om nån som luras 1 maj! 🙂
    Men det kanske är för tt jag inte är från landet.. 🙂

Comments are closed.