Anitha Schulman

Quick fix på Day Spa

Jag har utvecklat någon form av avsky för själva ”Spakonceptet”. Det är krångligt och pretto. Helst ska du ta dig någonstans och stressa som fan och sen betala jättemycket pengar för att koppla av i tre timmar och sen stressa hem. Det är liksom något som skevar med att göra ett projekt av att ta det lugnt.

Jag har gillat de här små thaimassage-ställena som verkligen är pop-in och allt annat än pretto, precis som det ska vara. Problemet är att många är rätt sunkiga och sååå jättebilligt är det ju inte, jämförelsevis. Min kompis Emma tipsade mig om nya Day SpaSibyllegatan och jag och Malin åkte dit. Ärligt talat. Det var fräscht, trevligt och jag älskar konceptet med 10-minuters massagebehandlingar så kan man själv sätta ihop ett eget ”program” på 30 min exempelvis. För när är det man behöver massage egentligen? Jo på lunchen på jobbet när du stressar som mest och behöver komma ner i varv. Jag antar att jag inte är själv i Sverige om ”stressaxlar” dem är ju knappast mindre nu efter burit bebis i snart två år. Dessutom manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlingar etc. Dessutom drivs stället av två unga skäggiga män som en spännande ”clash” i spa-världen.

Jag kan säga så här att jag tog en helkroppsmassage igår och det kanske var den bästa jag någonsin fått i Sverige av sternhårde muskelknutten Fabian från Argentina. Inte trodde man att två så stora händer skulle hitta varenda mikroskopisk knöl. Jag bad om extra hård massage för det är det bästa jag vet. Han frågade mig innan:

– Are you gonna cry now?

– Only when I’m home and alone.

– Me too! Good let’s start.

Om man gillar en riktigt deep tissue då ska man boka på. Han var helt otrolig och nu är jag fast. Man kan köpa månadsabonnemang för 800 kr och då får man en valfri halvtimmesbehandling i veckan.

Hej igen Fabian!

Nej inte Dr. Lector Dr. Fabian

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Damn, vilket tips! Sitter med axlar från h-vetet..Inte kommit mig för att boka tid nånstans heller.
    Tack även för sko-tipset!! 🙂

    1. Theres

      Kan du inte skriva mer om vikten. Hur gick sista dagarna på fastan eller slutade du dag 5? Hur mycket har du gått ner.
      Jag måste också skriva att jag tycker att du är otroligt vacker.

Comments are closed.