Anitha Schulman

FORMEX FORMEX FORMEX! B14:39

Om en vecka drygt ställer jag ut mina tallrikar på Sveriges största och bästa inköpsmässa för återförsäljare FormexStockholmsmässan. Jag är själv ett inbitet Formexfan och det ska bli så fantastiskt roligt att få vara på andra sidan. Den här veckan är sjukt busy, först ska jag plåta av porslinet. Bygga en återförsäljar och inköpssite samt böra färdigställa min egna som jag hoppas ska vara uppe och kicka i början på mars och göra klart allt tryckmaterial inför Formex. Fixa sista logistikbitarna och flytta in i min nya lokal. För om en vecka ska jag vara installerad på mässan så nu är det bara att ta ett djupt andetag och kasta mig ut.Direkt efter mässans avslut hoppar jag på planet och sticker till Kenya.

Är det några utav er läsare som ska på Formex alternativt är återförsäljare? Jag skulle behöva ha hjälp med en grej. Jag kommer ta med mitt matbord som exponeringsyta men skulle även behöva ett vitrinskåp. Just nu blöder det pengar och jag har kollat på Blocket om jag ska köpa ett och måla om… men det hinns inte med och jag har inte råd att köpa ett dyrt skåp just nu. Är det någon utställare som läser bloggen som ska ställa ut just vitrinskåp? I så fall kan ni även få exponeringsyta i min monter B14:39 jag lovar att slussa folk till er. Vore så kul om ni som ska till Formex kommer förbi min monter. Jag skulle bli urglad om ni kom förbi och sa hej.

Kommer inte ihåg om jag lagt upp sista färgen på porslinet. Rhodamine red.

Här är layouten kopparna kommer även finnas i alla färger. Som Espresso, Kaffe och Te. Man kommer även kunna specialbeställa med egna initialer och eller exempelvis ett blivande bröllopspar eller födelsedagsbarn om man vill…

Ett sådant här vitrinskåp skulle jag behöva låna. Alltså inte exakt men gärna vitt och lite shabby chic. Det här kommer från Himlarum. maila mig! [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej Vilka fina grejer du gör! Har inget skåp men kolla Blocket samt testa att ring någon möbelhandlare på sponsring. Ska ställa ut men mina tofflor på B17:40 young desingner, kom gärna förbi och hämta en ”blogg”påse så kan du testa TASSA på dina barn hemma:) hälsa från mig! Caroline / TASSA

  2. Mli

    Tips, kolla i utställarkatalogen, om du kan låna från nån, lycka till med det fina porslinet. Gällande webbsida så kanske nordicdesigncollective.se kan vara en bra kanal 🙂

  3. kristina

    Jäklar i min låda så snyggt porslin, kopparna väcker ett enormt ha begär
    Var får du ditt enorma driv ifrån,jag blir jätteimponerad av dig.
    Jag hoppas att du får hjälp med skåpet eller någon annan bra lösning
    Tyvärr ska jag inte på FORMEX men jag hoppas att du får många besökare
    Stort lycka till

  4. Asa

    ”expresso” som kommer fran ”faire expres” i Frankrike. Har alltsa inte med ”expresso”-kaffe (eller kopp) att göra.

  5. Andrea

    Stort lycka till, hoppas det blir en succé!
    En liten sak bara, det heter för bövelen INTE ”expresso”!! Hoppas det var ett typo från din sida? Om det står så i ev säljmaterial föreslår jag att du ändrar det pronto. Det heter espresso och ingenting annat, från italienskan ”es presso” (pressat), kaffet är alltså pressat. Har absolut ingenting att göra att det skulle gå snabbt. 🙂
    Kanske låter jag som världens språkpolis/snobb nu men det ger ett oerhört oproffsigt intryck att inte ha koll på vad kaffekoppen ska heta om det är en sån man säljer.

    1. Calle Schulman

      Andrea! Förlåt, men du vet väl att det heter expresso i Frankrike? Sen kan man diskutera olika innebörder hur man vill. Men den där förnumstigheten… Det är väl HELT ointressant och INGET en vettig människa lägger energi på. Förutom du då. Och jag nu.

      Finns alltför många som tar nåt så banalt som kaffe på allvar. Expresso/espresso. Vem bryr sig? På riktigt?

    2. Andrea

      Calle, ja fransmännen skulle hellre dö än att kalla sitt kaffe för sitt rätta namn på italienska. Dom dubbar också all tv/film och översätter engelska låttitlar till franska som påas i radion. Vive la France.
      Jag tycker att man ska kalla baguette för baguette och inte för ”pain Riche” och jag föredrar min chèvre rättstavad på restaurangmenyn, men det är jag.
      Det är såklart till syvende och sist helt ointressant, nästan allt i hela världen är ointressant om man sätter det i perspektiv. Men jag tycker personligen att man ska kalla saker vid sitt rätta namn om man säljer en produkt.

    3. Calle Schulman

      Vi är alltså överens i det att det FINNS något som heter expresso. Petigheten… Om folk fattar vad man menar när man säger pain riche är väl det fine?

      Du är en snobb. I ordets ursprungliga bemärkelse. Som tror att det är fint att anmärka på småfel. När det egentligen bara är ouppfostrat och otrevligt. Väluppfostrade människor generar inte andra som du försöker göra.

    4. Men vänta!

      Till Calle: Jag har hört dig kommentera när någon har sagt fel på jag och mig. Det är ju också att rätta någon, sätta sig över vederbörande och vilja visa att man själv har bättre koll. Vad skulle vara skillnaden mot det Andrea skrev?

Comments are closed.