Anitha Schulman

Däremellan kommer fastan…

Jag har gått och jäst till mig. Så nu ska jag köra Ledins fasta i 6 dr. Idag kör jag nedtrappning så imorgon kickar jag igång. Målsättning är att gå ner tre kg. Då når jag matchvikt. Mina extrakilon sätter sig alltid på övre låren, rumpa, magen och höfter. Inte så unikt. Men jeansen blir tajtare direkt.

Nu ska Jag ska i princip ”äta” vätska i 6 dagar. Detta är min ”före” bild. Har jag med mig någon på det här så stöttar vi varandra? Jag rapporterar kontinuerligt.

20130103-110742.jpg

20130103-110749.jpg

20130103-110757.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kaffemorsan

    Hejja dig!!

    Mina extrakilon sätter sig på exakt samma ställe. Det kan kännas så tröttsamt ibland! Synd man inte kunde punktförbränna, höft-lår -rumpa.

    Lycka till!

  2. Anna

    Jag har länge velat fasta o det där verkar ju vara ett jättebra paket. Men jag kan inte hitta det komplett på nätet. Behöver man plocka ihop det själv eller har du nåt bra tips på varifrån jag kan köpa ett färdigt kit?

  3. jenny

    Blev så inspirerad av dig nu att jag gick in och beställde ett kit också. Har aldrig fastat förut men känner att det blir en bra start på min vår som ska gå i hälsans tecken för att bli av med några extrakilo sedan graviditeten! Läser din blogg nästan dagligen och gillar den mycket.

  4. Louise Pettersson

    Hej

    Vill gärna veta vart du beställt ditt set. Jag försökte leta upp de via nätet och klicka hem men verkar inte funka. Vad kostar detta kalaset. Är fattig student för tillfället så de kan inte kosta så mycket :/

  5. cecilia

    Jag vill veta hur du fick den där rumpan! Frågetecken. Medfödd eller dittränad? Min behind sjönk ihop av massiv viktuppgång vid bebisbärande. Hej bäversvans. Hjälp.

  6. Erika

    Jag hoppar och kör kjol istället ett tag, bra med lite extra fett när det är kallt ute. Men sådana där fastejuicer brukar vara goda och rena vitaminbomberna (?), kan tänka mig att köpa några ändå…:)

  7. Emma

    Hej!
    Kör du både fasta och träning eller har du uppehåll från träningen under tiden du fastar? Vore jättekul att även ta del av din träning, kanske kan du återigen berätta om ditt träningsupplägg? Tränar du fortfarande med PT?
    Hoppas att du kommer att ha möjlighet (och lust) att blogga från din semester i Afrika.
    Tack för en bra blogg, alltid lika spännande att läsa, man vet aldrig vad du kommer att skriva om. Ser fram mot att få följa dig 2013 som verkar bli ett spännande år för din del!

Comments are closed.