Anitha Schulman

Fredagstrosor

Minns ni förr i tiden när när man var singel och gjorde sig fin under till helgen. Jag kanske rakade eller vaxade bikinilinjen på morgonen för att på lunchrasten smita ut och köpa mig något snyggt under. Jag hade en imponerande trosgarderob i fina märken.

Vissa hade man ”mer framgång” i än andra så kallade ”turtrosor”. Deras magi kunde ju även funka i jobbsammanhang etc. Jag kunde verkligen få en kick av att vara ganska casual klädd men va råpimpad under. Min lilla hemlighet liksom. Du vet inte att du sitter mitt emot ett bombnedslag. Det kunde ge mig ett omotiverat självförtroende och den lilla kicken kanske kunde ge mig jobbet. Tack turtrosan. Jag tror människor behöver ha de där små hemliga ritualerna för sig själv som en liten egokick.

Lite som ”tråkiga” lärarinnan som tar av sig glasögonen och släpper ut håret när hon kommer hem och blir döläcker. Något man inte vet, hennes lilla hemlighet. Calle har en helt annan aspekt på det här med tur och underkläder. Min kompis har alltid som regel varje gång hon och mannen ska på en weekend att köpa sexiga underkläder. Fin grej tycker jag.

Killar har turkalsonger och de behövde verkligen inte vara snygga har jag fått lära mig. De ska ju ändå av. De kan vara hur utnötta som helst för fan vad de har fått ligga i dom. Det gick aldrig fel med turkalsongen på. Killen har fortfarande kvar dem och på fredag kväll är dom på. Som en del av fredagspeppet. Det handlar mer om ritualen i sig än om ”leverans”. Att ladda inför en bra och rolig kväll. Calles är ett par bruna Salming så nötta på skinkorna så vissa partier rent av är genomskinliga. Inte hål men Kejsarens Nya Kläder-silke liksom – så fula! Men det är förenat med dödsstraff att slänga dem. Försökte en gång men gör inte om det.

För egen del hände det något med fredagstrosan. Den blev liksom utbytt till mammatrosan när man var gravid och fick barn. Jag minns en julrea på Agent Provocateur  för några år sen jag gick loss och kom hem till  Calle  med mina fynd. Some sexytime tänkte jag. När jag packade upp trosorna förstod jag vad expediten menade när hon påpekade att trosorna var VÄLDIGT sexiga med eftertryck. Jo för det var öppen i grenen på hälften på inköpen. Det var inte riktigt så jag hade tänkt, så jag fick lämna tillbaka dem.

Men just nu skevar min trosgarderob av stora härliga bommulstrosor, mer snuttefilt än trosa och råsexiga undisar. Det finns liksom ingen harmoni där, bara riktigt dålig stämning i troslådan. Det kanske är dags att slänga ut allihopa känner jag och köpa nytt? Men jag börjar i liten skala för att få peppet. Idag ska jag köpa mina första par fredagstrosor på flera år. För ikväll är det nämligen tjejmiddag.

Kan inte ni berätta om era fredagstrosor och turtrosor!  Jag vet att ni har sådana.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jag köper alla mina underkläder på Victorias Secret. Snygga OCH bekväma. Dock finns ju inte de i Sverige så de få gånger jag är i USA går jag all in och kommer hem med trosor för 300 dollar… men det är det värt! Nu har de ju dessutom öppnat i London, tipstips. Får mycket komplimanger för mina VS-panties både av sambon och tjejkompisarna.

  2. Malin

    Fredags-trosor for the win, älskar att sätta på mig lite finare när man kliver ur duschen på fredagskvällen, det ger en boost – och man känner liksom: Nu är det fredag! Jag klär mig även lite finare till fredagsmyset, inte alls uppklätt men lite finareoch mer utmanande myskläder än de myskläder jag skruttar omkring i på vardags-kvällarna 🙂

  3. Lisa

    Hahaha, så sant! Mina turrtrosor är från början min kompis trosor, någon gång när jag råkat låna dem fick jag till det och trots att det inte funkat efter det tar jag ändå på dem som en tvångstanke på lördagarna. Nu är dom sjukt fula och slitna så det kan ju ha med det att göra..

  4. jooo

    haha känner igen d där..när jag var yngre så hade jag oxå ”turtrosor”, jag har kvar dem fortfarande och använder dem ibland när det e ngt festligt på gång..det började med att varje ggn jag hade på mig dem så träffade jag ngn snygg kille eller så hade jag bara en jävligt kul kväll så det ligger ngt i det! haha

  5. Jennifer

    Jag har fredagstrosor varje dag. Alltså, inte obekväma på något vis men jag skulle aldrig köpa trosor som inte var snygga. Vill alltid känna mig sexig i mina underkläder. Måndag eller fredag..

  6. Malin

    Någon som kan tipsa om bra ”märkes”trosor? Har provat allehanda dyra märken men tycker faktsikt Lindex har bäst….

  7. Viola

    Kul inlägg! Jag känner verkligen igen mig i att läckra underkläder ger en en självförtroendeboost. Fast jag har inte råd med AP-underkläder, utan nöjer mig med fina trosor från kedjorna. 🙂

  8. Laura

    Hej Anitha!
    Måste bara få säga att du var helt fantastisk i gårdagens debatt program! Du framgörde dina åsikter på ett intelligent och nyanserad moget sätt.

Comments are closed.