Anitha Schulman

Ligger efter

Ligger efter både, privat i hemmet och bloggandet. Idag är sista intervjudagen. Sen börjar saker och ting gå tillbaka till normal status. Jag blir på dåligt humör när jag ligger efter. Vill alltid vara i fas med allt. Vad får er att tappa humöret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Jag känner samma som du! Allt ligga efter är fruktansvärt, jag klarar inte av det. Blir typ deprimerad. Som just nu, ligger efter med dagboksskrivandet – det är sjukt frustrerande. Det där med sömn är viktigt för min hälsa också, och mitt sociala umgänge. Det spelar ingen roll hur många koppar kaffe jag sveper – tröttheten sitter där i kroppen. Nej, jag vill helst sova åtta timmar eller mer. Annars blir jag sur!

  2. Anna

    Ojojoj… då får du inte lätt när ert hjärtegryn kommer till världen =) Jag fick barn den 12 feb och här är det mesta upp och ner nu för tiden haha.

    Jag ÄLSKAR att ha kontroll – full koll eller iaf något sådär bra koll. Städat, fixat, håret något sådär i rätt fas… ja, du vet. Lite smink i ansiktet och luktegott i armhålan. Gillar att kunna bjuda vänner på fin-fin fika eller middag då de kommer över. Gillar att hitta på saker eller bara slappa, då det behövs.

    Nu finns det inget mer än just —-> sömn, som räknas och just den är obefintlig. Finns knappt. Därför är också hemmet kaos och gästerna får servera sig själva de köpekakor som inhandlats i det raskaste ca 5 min innan de kör in på uppfarten… Inget är sig likt. Förvirringen är total.

    Sånt gör mig galen! Men jag jobbar på det =) För det viktigaste… Den viktigaste – är mitt lilla hjärtegryn, 5 v gammal. =) Bara jag tittar på honom så… ja, det finns inga ord för vad jag känner då. Då är det skit-samma (nästan) att jag stinker som ett helt avlopp och ser ut som en slasehas. Eller, nej, det är det inte. Jag jobbar på att låta en 3:e och en 4:e arm växa ut som fixar och donar medan hjärnan och resten av mitt jag, tar en tupptur. Det hade varit perfekt!

    Lycka till =)

    //Anna

  3. Jejej

    Men,ja, exakt som föregående kommenterare! Skönt att det inte bara är jag för min man tycker att jag är lite obsessive när det kommer till de här sakerna 🙂

  4. E

    För lite sömn och när inte allt är ordningsamt,rent,diskat,tvättat och handlat m.m.Lämna hemmet med obäddade sängar m.m. dålig ide

Comments are closed.