Anitha Schulman

Naveln

Min navel är nu snart helt uttänjd. Snart kommer den vända sig ut och in.

Calle är rädd för min navel. Han är orolig för vad som gömmer sig därinne. Han har fått en hangup. Tänk om det kommer ut något fnasigt som legat där inne och luktat i snart 33 år. Säger han. Mannen som samlar på naveludd.

Själv är jag är jag nästan exalterad. Lite äckelförtjust. Tänk om det kommer ut något mysko där innifrån? Går och känner på den hela tiden.

Kom igen ge mig några sköna ”navel-ut-och-in-överraskningar”.

vad som göms i snö...
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Efter min första graviditet fick jag navelbråck. Det gjorde otroligt ont för naveln pressade sig utåt och en liten tarm ville titta ut. Jag fick trycka in den där tarmen dag ut och dag in och det lät som en liten groda. När den hade vänt sig ”ut och in” tittade även ett födelsemärke ut, ett riktigt mörkt otäckt ett. Det hade gömt sig, jadu, vet inte riktigt hur länge men det var bra att det kom fram för det fick tas bort då det var av den sämre sorten.

    Så något gott kom det i alla fall.

  2. jenna

    skulle inte förvänta mig något revolutionärt, själv kan jag – utan några problem i might add – vända ut och in på naveln som jag vill så här i ogravid-t tillstånd.

  3. Sara

    Jag kommenterar aldrig på bloggar men jag bara måste det nu för du gör mig lycklig! Allt är så fint, bebismage, nygift, älskad, förälskad, snart mamma, snygg som ett as ändå, you name it. Jag dör. Ni är så fina, allt är så fint. Bra så! Puss på dig

  4. Sophie

    Min vände sig ut och in, gömde sig inget spännande där inne mer än att det lyckades fastna lite ludd från tröjan en gång och jag tröck och ut kom det samma grej som det kan göra från hålen öronen typ. Blää.

  5. Malin/Liten i London

    Jag väntade och väntade på att min navel skulle vända sig in och ut men det gjorde den aldrig! Den blev bara så där som din är nu.
    Så det där ackliga och frasiga kanske aldrig kommer ut. Det kommer frodas därinne i 33 år till och lukta ännu mer. Mums!

  6. Lisa

    Min navel vände sig ut och in tidigt och blev som en liten knapp. Kom inget spännande ur den men den blev som en liten knapp. När man tryckte på den kunde man känna hur det klickade till. Fredrik var väldigt fascinerad av detta och ville trycka på den så fort han kom åt. Skojade om att det var en avstängningsknapp om han ville att jag skulle va tyst…

Comments are closed.