Anitha Schulman

Bloggtorka i blött Stockholm

Har drabbats av en riktig bloggtorka. Det har varit så mycket att göra den här veckan så därför kanske det inte varit någon överleverans direkt. Nu är jag på väg till en inspelning och är jätteförkyld. Kan ni inte berätta lite om er själva. Var ni är i livet, var ni bor, sysslar med och hur gamla ni är. Även om ni har förslag till ämnen.
Kram

20120617-095556.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Jag är 27, flyttade från Stockholm till Uppsala för 3 år sen och har en 2-årig son tillsammans med min sambo. Pluggar till kostvetare och är väldigt intresserad av barn och mat; attityder, tankar och uppfostran kring mat.

    Känner igen mig i mycket du skriver men har aldrig kommenterat förut. Vi pratar också om ett andra barn, jag längtar efter att vara gravid men INTE efter spädbarnstiden. Den tyckte jag var fruktansvärt jobbig, förmodligen för att jag inte kan hantera sömnbrist så bra. Men jag är villig att stå ut med första tiden för att få ett till barn för nu när de är 2 år är det ju så roligt (även om jag gärna erkänner att det är grymt skönt att lämna honom på förskolan vissa dagar).

    Jag skulle gärna vilja veta hur dina måltider över en dag ser ut, med text och bild! Samt din ”matfilosofi”, alltså vad du tycker är viktigt när det gäller mat.

    Du skriver väldigt bra, keep it up!

  2. Jennifer

    Jag är en hästtokig tjej på 20 år som tog studenten den 8:e juni och nu har jag ingen aning om vad jag vill göra. Vilket är både skrämmande och underbart för samtidigt som jag har hela livet och världen framför mig vet jag inte var jag ska börja. Jag bor några mil söder om Gävle och min pojkvän sen 2,5 år tillbaka bor i norra Skåne så jag skulle vilja flytta men det är skit svårt att lämna mina bästa vänner och min familj.
    Jag diggar både ditt och calles sätt att skriva och ser upp till ert liv och förhållande jag vill också ha det som er en dag, dessutom är penny ur gullig! Kram på dig från en förvirrad och lite osäker tjej 🙂

  3. N

    Fyller 30 i år, har två fina barn på 3 och 4 år, blev ensamstående i julas (My choice) efter velande fram och tillbaka i flera år. Pluggar till sjuksköterska, adopterad från Sri Lanka, saknar min gamla vältränade kropp.
    Jag börjar få tillbaka mitt liv och det är både underbart och lite skrämmande, mest underbart 🙂

    Som jag skrivit tidigare älskar jag din blogg! Tycker om att du skriver om både bekväma och obekväma saker. Du skriver så att vem som helst (läs:jag) kan känna igen sig.
    Fortsätt gärna att skriva om träning, Penny, förhållanden, män, sex osv.
    Kram

  4. Anna

    Hej=)
    Jag är 31 år, bor i södra Sverige, jobbar som syrra & är gravid med mitt första barn!! Hur spännande!!
    Tycker om din blogg!

  5. Anki

    38 år ung och bor i Österbotten i Finland. Är just nu hemma med vårt lilla sladdbarn på 9 mån. Har även två äldre barn på 15 resp. 11 år. Jobbar annars som sjuksköterska. Älskar mitt jobb men har ingen brådska tillbaka utan vill njuta av vår lilla kille. Förlorade ett barn, en flicka, år 2008. Hon dog i min mage, så nu tar jag tillvara alla stunder med denna nya varelse. 🙂

  6. Barbro Karlsson

    Hej Jag är en kvinna på 51 år som driver en Coloramabutik, måleri, mattäggning mm tillsammans med min man. Vi har två barn, en son som är 21 år och en dotter som är 17 år. Livet är ganska annorlunda än när man hade småbarn. Nu kan vi ägna mer tid åt företaget och utveckla det. Alla perioder har sin tjusning. Vi kan även ta en spontanmiddag ute en kväll utan att kolla med någon. Det ändrar sig en hel del!

  7. Anna

    Snart 35 och väntar mitt första barn. Lämnade Sverige för ett år sedan och bor och jobbar nu i Bryssel. Är på exakt rätt plats i livet just nu, det är en fantastisk känsla. Har kämpat som egenföretagare tidigare, låtit folk snylta på min energi och nu är allt plötsligt annorlunda. Allt flyter på, jag känner mig stark och lycklig, jobbmässigt och privat.

    Jag gillar att du blandar högt och lågt i bloggen, viktiga och svåra ämnen med vardagliga. Fortsätt så!

  8. Zandra

    24 år i juli och sitter hemma med en 4 månaders bebis. Hatar min mamma peng och vill börja plugga igen så att jag kan ha ett bättre jobb, med bättre tider och lön, så att vi kan flytta in till stan igen. Att köpa lägenhet i Stockholm är ju inte det billigaste.

  9. Erica

    Har precis avslutat en härlig egen stund med din och Gynnings podcast i öronen samtidigt som jag suttit med fötterna i ett fotbad och en mask i ansiktet. Nu har jag filat, smort och lackat händer och fötter och har ny energi i kroppen mycket tack vare era härliga röster! Tack för det!

    Om mig: 26 år, bor i Malmö med samma dialekt som Gynning :D, gift sedan ett åt tillbaka och längtar efter barn. Jobbar med miljö och utveckling på kommunen och älskar att leva.

    Till dig: du har en mycket behaglig röst och verkar ha oerhört vacker hy – grattis!

  10. anna

    31 år, tillbaka i Ångermanland efter tio år i södra delen av landet. Har trivts bra i Östergötland, men, vid varje resa norrut har det känts i hela kroppen att det är h e m m a. Så, tog ett beslut. Stanna i söder, jobba som lärare, vantrivas i lägenhet och inte vilja (ev kunna) miljonbelåna sig för hus eller få maken att gilla idén på att flytta uppåt, fortfarande jobba som lärare men här lätt kunna köpa hus.
    Och det har gått så jädrans bra. Mannen (helt utan koppling hit) har helt plötsligt fler vänner än jag, barnet diggar nya dagiset, jag har finfina kollegor och vi flyttar in i huset vid älven om två veckor.
    Gillar din ton i bloggen! Vid idiotkommentarer – blocka.

  11. Carolina

    Carolina heter jag, 31 år om en vecka! Gravid med första barnet, min sambo och jag är urlyckliga och skraja!
    Det skulle vara kul om du hade en frågestund snart!

  12. A

    23år. Nyutexad civilingenjör inom maskinteknik. Bor i Göteborg med sambo. Gillar tips och trix. Pyssel. Mode. Barn och allmänt livsstil. Kul att läsa om ditt liv och drömma lite om hur det kommer bli när man själv fått jobb har lite mer pengar och planerar sitt familjeliv. Väldigt kul att höra om penny och se alla fina bilder på henne

  13. Elin

    Jag är 25 och lärarstuderande i Stockholm. Min kille pluggar också. Han bor hemma för att han inte vill ta lån under pluggtiden. Men han bor ju hos mig..? Det vill vi gärna också. Bo ihop, alltså. Leva ett liv tillsammans ich dela på ALLT. Vi har fårt en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden med inflyttning om 6 månader… Men vi kan inte ta den för att min kille inte kan betala för sig. Jag är frustrerad över var vi är i livet, för det stämmer inte överens med var vi känner att vi är i livet. Jag vet att vi ska se det stora målet, men ibland blir jag påverkad av mina nära även lite avundsjuk… Usch, fult ord. Förvånad över min ärlighet. Ha en bra dag!

  14. Karin

    Jag är 29 år (HJÄLP fyller 30 i höst). Jag är mamma till lille Oskar som fyllde 1 år i fredags. Är mammaledig fram tills i september så jag ska börja jobba igen och Oskars pappa ska vara hemma. Jag och min lilla familj bor i ett litet radhus i Göteborg.

  15. tina seiholm

    Bor i dom mörka skogarna i Småland.Mamma till två tonårskillar Enzo och Razmus…Jobbar heltid,motionerar när jag orkar och äter lchf, fuskar när ingen ser !!! Gillar din och din sambos blogg skarpt fortsätt som nu !!! 🙂

  16. Louise Pettersson

    jag är 29 o bor i ronneby blekinge. pluggar personal, organisation o ledarskap i skövde så jag pendlar därimellan så ofta jag kan för att få komma hem till r-by o sambon, o vårt hus. vi har precis kommit hem från en natt på öland på gästgiveri, en mjnisemester. strax kmr en klasskamrat med sambo för en fika då de är på genomresa från danmark till oskarshamn.

  17. Anna

    24 år och håller på att flytta ifrån min kille i Uppsala (samboskapet har gått upp och ner. Mest ner) för att flytta in hos min tjejkompis i Sthlm. Ser fram emot det. Har pendlat mellan dessa städer i snart ett år pga av jobb, Har märkt att det är väldigt lätt att glömma bort sig själv. Även om man bara är i ett förhållande och inte har barn. Känns som jag kommer starta ett nytt liv nu. Jobbar mkt och älskar det. Otroligt farligt det där. 2012 ska fan bli mitt år! Älskar din blogg btw. Du är inspirerande 🙂

  18. Pernilla

    Jag är 31 år, gift och är mamma till en pojk (som är två dagar yngre än Penny). Nu är lillkillen hemma med pappa tills i höst och jag har precis gått tillbaka till mitt jobb på Nordea.

  19. Minna

    30, bor i Stockholm o jobbar med träning. Sitter o stör mig på folk som inte kan respektera/acceptera att jag (och min kille men det är mest jag som får höra detta..) inte är intresserad av barn. Inte ens lite grann.

  20. Ann

    Går snart in på mitt 25. Ligger och myser framför TVn och äter godis såhär dags på dagen! Baksidan med att bo själv är ju att man sällan handlar utan äter ofta ute! Så när man väl sover hemma får man denna chock på morgonen när man öppnar kylen – bara oliver! Och regnet öser ber, så de 5 minuterna till affären känns som 5 mil…

  21. A-K

    Hej, jag är 31år, bor i Västerås. Har två pojkar som är 9 och 10år, en liten tjej på 1år. Jag är arbetslös men jobbar på att bli författare 😉 Tränar kampsporten bjj. Det var lite om mig 🙂 Kram

  22. Hanne

    Bor strax norr om Stockholm, ligger i soffan o softar o kollar på film med min 5-åring, sambon far mellan bauhaus, k-rauta o hemmet för att hinna renovera färdigt vårt kök innan bebis anländer om mindre än 3 veckor. Jag själv har gett upp o inser att vi aldrig hinner! Tur att bebbe bara behöver två tuttar o lite blöjor… Jobbar i vanliga fall på förskola o följer er inskolning med Penny med spänning, tycker hon känns sååå liten, men min dotter var bara 14 månader när hon började o det gick utmärkt. Mycket handlar nog om er egen inställning, känner ni att det är rätt för er o Penny så blir det bra, men jag vet att det är svårt! Lycka till med allt!

Comments are closed.