Anitha Schulman

Kniven?

Jag har av och an mellan 20-30 års ålder funderat på att göra ett ingrepp. Flest gånger har jag nog funderat på att ”fixa min näsa” men fegat ur. Har ändrat mig i sista sekund. Sen tänkte jag att jag skulle ”fixa brösten” efter andra barnet. Men jag har alltid tyckt att min byst varit lite för stor för mina proportioner så även om jag bara skulle göra exakt samma storlek så skulle ju även det vara för stort. Calle har alltid älskat mig hur jag än har sett ut i kroppen. Så ”fixar jag mig” är det för min egen skull inte för att övertala mig att han blir glad då. Jag älskar verkligen småförbättringar utan ingrepp. Men har aldrig en tänkt tanken att spruta in något i kinder eller mun.

Jag vill vara konstant är ju nöjd som jag ser ut på det stora hela. Jag älskar rynkor det är det vackraste som finns det säger något om livet och jag tycker att det är naturligt att kroppen förändras efter graviditeter. Jag vill ju att det ska märkas att jag är mamma på ett bra sätt. Min kropp ska ha levt men åldras med värdighet. Jag vill inte ”tävla” med min 14 åring när den dagen kommer om vem som ser bäst ut i bikini. Ju äldre Penny blir ju mer kommer hon ju undra om varför mamma har opererat sig, betyder det att inte hon är vacker? Jag kommer därför inte operera näsan som jag tidigare tänkt och förmodligen inte brösten heller. Olika skönhetsideal kommer och går och jag ser inte mitt utseende som ett trendprojekt. Därför är det väl enklast att försöka se bra ut på ett så naturligt sätt som möjligt.

Min mamma gav mig ett skönhetsråd när jag var fjorton år och började intressera mig för skönhet. ”Köp en bra hudkräm det är din bästa livsinvestering”. Hon hade rätt. Jag har alltid haft bra hudprodukter och aldrig problem med min hy. Självklart är det väl lite gener också men min mamma (adoptiv) är sjuttio år och ser ut som en femtioåring. Hon har aldrig gjort något annat än haft en bättre hudkräm som föryngringsvapen. Jag hoppas verkligen att jag är stark nog att göra samma sak och inte falla för daterade skönhetsnycker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Du är jättefin som du är. Du var skitsnygg förut i håret också. Bättre att satsa på en frisk och fungerande kropp efter barnafödande än snabba quickfix för utseendets skull. Du tänker rätt för Pennys skull. Bra så.

  2. Lotta

    Anitha för h..e du får inte göra något ingrepp.Du är underbar som du är och ska inte lyfta bröst eller göra nosejob. Snälla tänkt på Penny hon måste ha dig som förebild.

  3. Kerstin

    Mammor har alltid rätt! (Nåja ;)) Men en bra hudkräm är inte dumt, det har jag alltid använt, är 60+ och slät fin hy som jag får beröm för.

  4. Tina

    Brösten den enda ingreppet jag skulle göra efter barn , han nu 70 DD innan barn så jag kan tänka mig att de kommer bli större och hängigare efter barn .
    Ps: såg er i dag i NK blev glad fast du var upptagen med din mobil .. Hehe

  5. Jana

    Det ar konstigt med skonhetsideal , jag tycker t ex att din nasa ar jatte snygg! Sa glad att du bestamt dig for att inte andra pa dig. Som du sager blir det speciellt svart nar man far barn, som kanske far samma anlag som man sjalv har. Hur skall man da forklara att dom ar fina men att man sjalv var tvungen att andra pa sig.
    Dessutom tycker jag, av egen erfarenhet att det inte hjalper att fixa saker. Man tror att man efter ett ingrepp kommer blir nojd, men det blir man ju inte. Istallet fortsatter man vara missnojd med nagt annat. Battre att jobba med sin sjalvkansla aven om det ar kanske svarare!

Comments are closed.