Anitha Schulman

Pennys dop och kalas

Den här veckan går åt till att dutta lite med Pennys dop och födelsedagskalas. Det är ju alltid svårt att hålla det litet när det kommer till barn helt plötsligt så är man femtio personer utan att man visste riktigt hur. Jag minns hur frustrerande det var vid bröllopet när man hade ett tak på antal gäster som fick vistas i festlokalen. Speciellt när man insåg att de där femtio gästerna man hade snabbt blev tjugofem med tanke på att en gäst är i nio fall av tio lika med två. Nu är det samma sak fast dela med tre eller fyra.

Hur som helst så ska hon ha på sig det här. Den rosa klänningen är från Tartine et-Chocolat i Paris. Sååå söt! Hon fick den när hon föddes och nu passar den perfekt till ettårskalaset. Den fluffiga är underkjolen.

Det kommer små uppdateringar under veckan från mina förberedelser. Vi ska vara på Seglora kyrka på Skansen där vi gifte oss och sen blir det en lyxig picknick och besök på MiniSkansen.

Ja jag antar att man vill vara lite dop och kalasfin så här års. Kolla in Mom2moM Handlar man nu fram till 1 maj så får man 20%, och den drar av 20% i kassan, vid köp över 500 kr. Rabattkoden är anitha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Skriv din kommentar här!Vad kul med kalas, vi har oxå snart ettårs kalas för våra tvillingtjejer, så kul. Undrar hur du blandar din välling nu, tycker att den känns alltför blaskig när man blandar som på paketen och tjejerna får värsta adrenalinkicken, du fick ju rådet att blanda tjockare men hur mycket tjockare kan man göra den så det är ok, eller man kanske inte kan göra den för tjock heller?

Comments are closed.