Anitha Schulman

Some good some bad…what to do?

Äntligen på tåget till Stockholm, har en otrolig hemlängtan.

Jag ser att mina sköldpaddsränder på halsen blivit skarpare. Såg även tendenser till rynkor under ögonen. Jag har varit lyckligt lottad men att vara gravid runt 33 år tar ut sin rätt. Har ingen lust att Botoxa, kan man göra något annat eller ska man låta det vara?

Fick dessutom en jättebesvikelse härom dagen. Jag har ju sett hela graviditeten som ett lyxigt Detox program (inga cigaretter/alkohol). Men fick veta att kroppen tar typ dubbelt så mycket stryk som en hård helg i veckan.

Man har ju massa extra blod, samt att levern tar hand om bebisens avfallsrester också. Deppigt värre. Det jag dock hört är positivt är att celluliterna kan bli färre efter amningen plockat fett från kroppens alla skrymslen och vrån. Inte mig emot just nu ser jag ut som en gammal tant.

Imorgon är det Profylax dags ska göra en fullständig rapport av detta.

Expandable?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Oj, då kanske du och min syster ska gå samma profylaxutbildning. Hur många kan det gå en och samma dag? Ni ska ha barn samtidigt, så ta och bilda en alldeles egen liten föräldragrupp med henne, så kanske vi ses någon gång framöver. Hon heter Sara, är bäst i världen och pappan heter Danny.

  2. Emma

    Du är så fin, jag undrar en annan sak och det är den här klänningen.. Var har du hittat den? Känner att jag behöver vara gravidtjockis i fin vårklänning.

  3. Catherine

    Men hörru tjejen, du vet väl om att celluliter är lårens smilgropar, det tyder på att du har ett lyckligt underliv!

  4. Siri

    Njut av graviditeten och tänk inte på det negativa. Min kropp blev faktiskt bättre efter min graviditet. Inga celluliter längre. Jag saknar att vara gravid så försök att njuta så länge det varar.

  5. Lisa

    Isf ser du ut som en väldigt ung gammal tant 🙂 Seriöst så är du en av dem i vår ålder som ser yngst och mest ”oförstörd” ut enligt mig. Men visst tar graviditeten på ungdomen, och även tiden efter. Det behövs mycket mer smink nu än förut för att se fräsch ut…

Comments are closed.