Anitha Schulman

Dumt

Har åkt till Malmö och inser att jag varken har iPhoneladdare eller Appleladdare till datorn. Nu är snart båda batterierna slut och det finns inga extra på hotellet. Så det nog inget bloggande imorgon. Om det händelsevis finns någon vänlig själ i Malmö som har båda dessa saker för utlåning så kom gärna förbi Hotel Mäster Johan. Dagens hjälte! Jag är här hela dagen imorgon också. Stort tack i förhand.

Det är alltid kul att kolla in magen i en annan spegel än hemmaspeglarna. Den ser ju sjukt mycket större ut borta än hemma.

EDIT: Tack Maria Arnesdotter som kommer förbi med förnödenheterna imorgon bitti. Det blir en middag på Riche när du kommer till Stockholm för dig och en vän.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Athena

    Shit! Fucking lägg ner nån gång för helvete! Seriöst, har ni kollat nyheterna de senaste dagarna??? Glöm stol-historien. Skäms ni inte? Inte ens lite??

  2. Tvåbarnsmor

    @ Mia:

    Gäller samma regler för alla med diskbråck, fibromyalgi, hälsporre eller vad det nu månne vara? Man bokar ståbiljetter och när man kommer dit hugger man tag i en anställd som hjälper en schasa bort en ung kille (som inte vågar säga ifrån) från sin plats? Det är BONNIGT och PINSAMT. Så beter man sig varken i Sverige eller i andra läääänder. Man får väl PLANERA sina evenemang.

    En annan sak är det naturligtvis på bussar, och vid brist på platser hos tandläkaren och dyl där man måste vara. Där upplever jag inte att svenskarna beter sig sämre än i andra länder.

    Förövrigt finns det ju väldigt många gravida som har arbeten som innebär att man måste stå och gå större delen av dagen…..

  3. Mia

    Hej Fina Anitha! Har läst om det där med Victor och stolen, och vill bara säga att du har så rätt i allt du säger.

    En ung, stark kille som klagar över att behöva stå upp för att avvara ”sin” plats åt en höggravid kvinna? Det hela är skrattretande. Diskussionen borde inte vara att du är en ”elak person som kommit försent och får skylla dig själv som inte fått sittplats”, den borde handla om hur själviska människor i vårt samhälle egentligen är. Hur ogärna man vill hjälpas åt. Hur uppmärksamhetskåta folk uppenbarligen är. Jag tror inte att diskussionen hade funnits om denne Victor fått mer ”creed” för sitt ”hjältedåd”? Eller vad tror du? Hela situationen gör mig verkligen förbannad.

    Det är synd om människor som Viktor som klagar för klagandets skull och som tycker så otroligt synd om sig själva fastän de gjort en fin gärning. Martyrer som bara vill ha uppmärksamhet.

    Nästa gång kanske man ska försöka få samtliga ur publiken att ge denne Viktor (eller vem det kan vara nästa gång) en stor applåd, så han får sitt uppmärksamhetsbehov tillfredställt på plats och inte behöver grina efteråt.

    Stå på dig tjejen, och lyssna inte på alla själviska ohjälpsamma människor där ute som inte kan tänka sig att hjälpa personer som behöver hjälp och stöttning.

    Man borde vara glad och stolt när man gjort en fin gärning, inte bete sig som Viktor.

    Många kramar Mia

  4. E

    Men visst är det vackert med en gravid mage ,tänka sig att det ligger ett liv där inne som mår bra och växer dag för dag och skjöter sig helt själv och följer med och jobbar med en i med och motgångar.

  5. hoho

    Åh nu blir väl folk säkert rosenrasande och tycker att du kan gå och hämta laddaren istället för att någon ska komma med den.

    Skit i det isåfall. Det jag tänkte kommentera var egentligen att jag tycker det är märkligt att du inte får tag i en laddare på hotellet. Någon där måste väl ha en laddare att koppla till datorn? Har du verkligen frågat runt, tycker alltid man får tag i de där..?

Comments are closed.