Anitha Schulman

Gran Canaria dag 1.

Vaknade med tuppen eller rättare sagt Penny klockan 06.14 men egentligen var ju klockan 07.14 svensk tid så det var i sin ordning. Vi dödade timmarna innan frukost (08.00) med att busa på rummet. Efter frukosten kom barnvakten Joyce. Penny som förmodligen har anknytningsproblem var avvaktande i tio minuter sen var det ingen biggie. Jag räknade med att barnvakt vid nio är toppen för då kommer hon att somna. Min beräkning var korrekt. Själv sprang jag ca fem kilometer. Var inte i någon bra form alls. Efter det gjorde jag PT-Cais övningar. Sen plockade jag upp Penny hos Joyce. Efter det badade vi och invigde badringen. Åt lunch och gick en promenad. Nu börjar klockan närma sig halv två och Penny somnade i vagnen. Jag fick en sittande stund i solen och läste och passade på att surfa lite när nätet var stabilt.
Sen tog vi en siesta. När vi vaknade var det två timmar kvar till middagen och nu var det helt dimmigt ute. Vi badade badkar och inventerade kanalutbudet. Dessvärre ingen SVT24. Tidningen S ringde och utnämnde mig till veckans S igen! Haha måste vara historiskt. Härligt för egot.
Efter intervjun var klockan middag och vi avnjöt en tvårätters sådan. Nu är klockan snart nio och jag har precis för andra kvällen i rad satt världsrekord i Pennynattning. Under fem minuter. Sug på den du Calle Schulman.

Nu ska jag kolla lite på teve och somna tidigt. Härligt.
God natt!

Här är bilder från idag.

20120308-205603.jpg
Här är receptionen som är byggd i eller som en gammal katedral. Jättestor, största reception jag varit i.
Framför är torget i hotellbyn. Alla hus eller hotellrumshus har olika teman och färger så det ser ut som en liten stad. På torget äter man frukost eller middag i någon av de fem restaurangerna.

20120308-211516.jpg
Tre av sex pooler. Men vädret är inte så varmt än så jag måste kasta mig i vattnet för att svalka mig. Men trots allt badvänligt.

20120308-211719.jpg
Här är exemplet på hotellhusen i hotellbyn.

20120308-211827.jpg
Penny-i-plurret

20120308-211959.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lee

    Ang, nattning. Det bevisar ännu mina misstankar! När man får mycket nya intryck eller är trött i kroppen (som man blir av bad och nya händelser) så ÄR man trött fast man är liten. I en storstad sitter man mycket i vagnen och är inte trött på samma vis. Ha en härlig weekend!

Comments are closed.