Anitha Schulman

Familjemiddag

Familjemiddag

Ikväll var det sammanbitet. Hår mot hårt. De ingifta mot de adliga. Som Calle uttryckte det. Det vill säga han och Nicke mot mig och Lisette i Besserwisser. Varsin runda vann vi, sen lika i sista omgången och det hela fick avgöras i en sudden death. Jag och Lisette förlorade.

Jag och Calle är sjuka tävlingsmänniskor när det kommer till sällskapsspel. Det är oftast bäst när vi är i samma lag för vi är båda förjävliga vinnare och förlorare. En gång när vi hade gäster hemma och spelade MIG i varsitt lag, blev vi så osams så vi var tvungna att gå in i sovrummet och storbråka.

Men det är roligt det här med sällskapsspels-besatthet. Det är inte bara vi. Vi har utökat vårt parumgänge med andra par som utmanar oss i Besserwisser. Det är så nördigt men så härligt och en perfekt ursäkt att lära känna nya människor i sin egen hemmamiljö. Kan varmt rekommenderas. Solsidan klyschigt!

Imorgon ska jag åka till Göteborg och Malmö på castingresa. Jag hatar att vara borta från Calle.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila

    Jag kan ärligt säga att jag lever mig in när jag spelar och tycker inte det är SÅ kul att förlora, så när det händer kommer svordomar på alla språk jag kan.

  2. Alexandra

    Jag vill också utmana er! Kan du inte ordna en bloggwizzerturnering? Fem läsare (+medspelare) får under fem veckor möta dig och Calle på Bezzerwizzer. Vinner ni majoriteten av gångerna så är ni officiella bezzermästare fram till nästa utgåva av spelet.

  3. Linda

    Åh, vad jag känner igen mig i dålig vinnare och förlorare:). Det är nåt visst med sällskapsspel och dess påverkan på vissa av oss. Mysigt med familjemiddag! Skön avslutning på helgen!
    Lycka till med castingen idag och ha en bra vecka!
    Kram

  4. Alice

    Tack för en inspirerande blogg! Har följt dig länge nu, din blogg ligger högst upp på min lista men sparar alltid det bästa till sist när jag läser dagens alla nya blogginlägg 🙂

  5. Newyorkmamman

    underbara kaffekoppar! förstår att du inte vill använda bröllopsservisen;-). och du, föda barn fixar du. sitt på en yogaboll och studsa. läs katerina janouch(stavning??) också.

  6. Melanie

    Anitah! Vill bara att du ska veta att jag står på din sida till 100%
    Jag skäms när jag läser hur folk beter sig. För mig är det SJÄLVKLART att man reser sig om man ser en person som är mer i behov av en sittplats. Man ska inte ens behöva fråga.
    Menar du att folk sa NEJ när du bad om att få sitta, ville dem inte resa på sig för att låta dig sitta?
    Pinsamt och HEMSKT i så fall. Vad har folk för uppfostran och moral?
    Du har inte gjort något fel och ska inte känna dig dum på något sätt! Kram på dig! / Melanie

Comments are closed.