Anitha Schulman

Häng med!

Här kan ni boka samma resa. Vad jag förstod när jag pratade med Ving så har de bättre hotellen egen barnvaktsservice så då kan de passa yngre barn än 3 år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gabriella

    Gött med semester men jag skulle under inga omständigheter anlita en barnvaktsserivice för att passa mitt barn på ett hotell utomlands. Barnet känner inte personalen, ni känner inte personalen, jag skulle iaf inte förlåta mig själv om något hände mitt barn bara för att jag vill ha lite egentid under min semester. Antingen åker man på barnlös semester i några dagar och låter barnet passas hemma av någon som barnet känner sig trygg med eller så tar man med barnet och avstår från den sk egentiden om man åker själva. Åker man med vänner kan man ju få hjälp med barnpassning om man vill göra något på tu man hand men lämna ansvaret på någon du aldrig mött pch utomlands dessutom, aldrig i livet.

  2. Leila

    Jag gick in och tittade på bilderna, det ser underbart ut och jag vill följa med! Sola, bada pool, dricka fruktdrinkar, trevliga middagar på kvällarna. Åh, gör allt det där och tänk lite på mig är du snäll! 🙂

Comments are closed.