Anitha Schulman

Ta dig i kragen!

Ska på en riktigt glamorös modefest på fredag som min kompis Rami ska hosta. Dress For Success är klädkoden och jag ska göra kragar till personalen. Hoppas vi ses där! Fortsättning följer.

20120209-113432.jpg

20120209-113506.jpg
Jag funderar på att auktionera ut kragarna och skänka pengarna till Project Playground. Hur mycket skulle man vara villig att betala för en krage om det är syftet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Hemskt ledsen att säga, men jag tycker verkligen att de ser så sjukt hemmagjorda ut. Något som min 10 åriga brorsdotter gör på fritids. Smaken är väl som baken..men inte för mig!
    A

  2. Cissi

    Hmmm, det där känns som en utklädningsgrej/maskeradkostym för mig så skulle nog inte vilja köpa en tyvärr.

    Men om du har nån auktion på fest när folk är litet dragna (läs: mer generösa) och de får veta att överskottet går till nåt välgörande ändamål kanske du kan få en 3-400 kr.

  3. Jossan

    Oj. Jag kanske är för mycket lantlolla för det hela, men jag skulle nog aldrig ta på mig en krage. Hur den än såg ut. Det känns jätteknepigt för mig.

    Men lycka till!

  4. Anna

    Oj, hmm.. Nu vet jag inte vad produktionskostnaden är på en krage. Men om jag själv skulle köpa en krage UTAN att pengarna ska gå någonstans skulle jag kanske lägga mellan 250- 350 kr (Beroende på om det är en ”enkel” eller mer festlig/komplicerad krage). Men om det skulle gå till något bra skulle jag kanske lägga 450 kr.

    Lycka till! Kram

Comments are closed.