Anitha Schulman

Äntligen hemma

Trodde det skulle bli en hemsk hemresa då vårt flyg framflyttas två timmar och vi skulle missa vårt byte i Paris. Men vi blev omdirigerade via London. Tack Air France! Penny var en drömunge som innan takeoff i Miami och vaknade till frukosten serverades en 50 minuter innan landning. Likadant mellan London och Stockholm.

Borta bra men hemma bäst, även om det var med lite sorg i hjärtat jag lämnade Miami. Vi har haft det så fantastiskt bra trots allt. Fick tillbaka ”bubblankänslan” som man hade precis när Penny föddes. Att bara få umgås vi tre i tretton dagar vilken lyx. Bra samtal, vila, roligt, och lugn och allmänt dekandenta. Sådana framsteg Penny har gjort. Det är ju på semestern det händer. Kryper snabbt och stadigt. Sitter på knäna. Ställer sig upp själv och håller i sig, klappar händerna, vinkar och säger ”mamam” åt mig. Underbart. Dessutom har hon och Calle utvecklat en helt egen relation. De har en grej och och jag en annan. Vi köpte Jetlagtabletter på Wholefoods och båda mår toppen utan mer än två timmars sömn. Nu ska vi äta middag med vänner. Som vi bokade för två månader sen.

20120204-184431.jpg

20120204-184439.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Känner igen bubblankänslan, den är grym & alldeles underbar! För min del infinner den sig sällan hemma i vardagen men alltid på semestern. Känslan är lite som ”vi mot världen”.

  2. Louise Pettersson

    vad härligt lycklig man blir av att läsa om din lycka. ha en härlig kväll med man och vänner. de är att leva livet 🙂

Comments are closed.