Anitha Schulman

Fick ett ryck

Gjorde om vår fula plastrotting-soffa på balkongen. Tvätta och spraya.

20110804-155100.jpg

Tog en massa gamla örngott. Det funkade ju!

20110804-155438.jpg

Ska köpa en massa sprayfärg imorgon, från en graffittibutik på söder och gå loss med färgglada toner på utemöblerna i sommarstugan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Ah men va fan, kom igen nu!? Varför skriva ful? Hon har gjort om en möbel efter eget tycke men måste tydligen stå upp för hela sin person för att ni små inredningsgurus måste släppa väder genom fel öppning. Pajasar!

  2. Alice

    Sjukt coolt! Älskar omatchande tyger tillsammans och det ser hur coolt som helst ut när den inte är helvit! Så ska jag inreda när jag flyttar hemifrån (är bara 17 år men gillar din blogg ändå trots att du skriver om sådant som inte är aktuellt för mig).

  3. Anna

    Inte riktigt min stil, men däremot känns det som din stil. Därmed är det också snyggt. Känns som om den matchar matsalsbordet och stolarna du gjorde i ordning tidigare.

  4. Anna

    Snyggare om du sprayar den helt vit. Nu ser det lite ut som om färgen tog slut. Och lite snyggare kuddfordral så ser den jättefin ut sen. Du är säkert bra på att sy, så då går det ju lätt att sy egna i fina färger.

  5. Katarina

    Hahaha…vad olika man kan tycka. Funkade inte alls tycker jag. Visst skojar du? Men om du får soffan att verkligen bli HELT vit och tar bort örngotten så kan det säkert bli bra. Lycka till . 😉

  6. Lee

    Fint! Om man har sett lite av ert övriga möblemang så ser man ju att det finns en tanke med att den är lite flammig.

Comments are closed.