Anitha Schulman

En passus

Jag ska verkligen inte tjafsa med vissa av er det gör ni så bra själva. Huvudsyftet med bloggen är att jag ska berätta om min vardag. Den innefattar allt från reflektioner, kortsiktiga som långsiktiga blandat med allvar och inspiration. Ni får en liten inblick av väl valda delar av mitt liv. Tur det! Men jag kommer fortsätta tycka saker, så är det bara. Ibland kommer ni gilla det, ibland inte. Jag kan inte passa dig samtidigt som dig. För ni är helt olika och har olika uppfattning om saker och ting. Ni är som Elaine och George i Seinfeld. Ni kan umgås genom Jerry, men inte på tumanhand. Just i det här fallet är jag er Jerry. Jag är er gemensamma nämnare. Men ni skulle aldrig kommit på tanken att prata med varandra om det inte vore för mig. Livet går vidare allt passerar, även detta.

För er som inte kan sluta att bli arga på det ena och andra och går in här därför att. Fortsätt med det, men tänk på hur ni uttrycker er om ni blir upprörda, mot mig och andra som inte delar er åsikt. Klarar ni inte av att tygla er så går det alltid att låta bli att besöka bloggen. Till er som inte kan läsa vad jag skriver. Jag tar till mig era tips, men jag är dyslektiker så det dessvärre är bara att gilla läget. Det kommer vara spegelvänt, stavfel, fonetiskt ibland och konstiga bisatser mm. Så är det bara. Jag försöker bättra mig men jag ser inte mina egna fel förrän flera timmar senare och då är det ibland ingen idé att ändra. Förstår ni att jag jobbat med korrektur en gång i tiden. Hahaha. Som sagt, var glada för att vi är en mångfacetterad skara annars hade väl livet varit jäkligt färglöst. Puss.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anka

    Jamen fortsätt skriva som du gör. Det finns så många vettiga och finurliga funderingar tycker jag. Utöver vardagsbeskrivningarna (härliga) så smäller du till mellan varven med riktigt intressanta iakttagelser och analyser. Du verkar vara en mycket djup och bred person. All respekt och beundran från en snart 60-årig ”kärring”. Om sådans åsikter nu räknas i detta race för trettioplussare.

  2. A.L

    Ok..gäller det här inlägget om varför män inte passar på dagis..?
    Har inte orkar läsa alla kommentarer utan ville bara se om det kommit ngt svar från dej vad gäller just den frågan..?

    Har du svarat ngnstans?

  3. Caroline

    Jag har inte märkt att du skriver ”konstigt”. Tycker att du skriver lika bra som nån annan.
    Det är väl ingen svenska uppsats du skriver 😉
    Kör på!

    Att tycka olika gör ett ämne mycket mer intressant. Även om man inte kan vända någons åsikt så kan man få en förståelse för varför man tycker olika.

  4. Matilda

    Det här har jag inte ens märkt av, att du skulle vara dyslektiker? Det märker man ju inte alls i hur du skriver?! Tanken har aldrig ens slagit mig. Tycker du skriver helt perfekt?! Läser sällan kommentarerna och visste faktiskt inte om det.

  5. Karin

    Du har ju sagt att du är dyslektiker förut, men tyvärr så är det fler som inte har läst det och kanske inte kommer att läsa detta heller. Utan dessa kommer nog fortsätta att klaga på hur du skriver..

    Man förstår ju ändå helheten av det du menar så jag förstår inte varför man måste klaga.
    Min dotter är också dyslektiker och hon får också alltid kämpa lite extra med skrift och även läsning.

  6. Leila

    Mycket bra skrivet!

    Det jag inte förstår är varför det finns en del som har förmågan att bli riktigt elaka i sina kommentarer? Det måste vara pga anonymiteten bakom datorskärmen, i.e. ”Det låter stort när katten fiser”, för inte tror jag att samma saker skulle sägas ansikte mot ansikte.
    Givetvis håller man inte med allt alla andra säger, men då kan man föra fram sin åsikt på ett sansat sätt, eller helt enkelt strunta i att läsa.
    Det finns en bloggerska vars blogg jag slutade läsa för mycket länge sedan då jag tycker hon är helt dum i huvudet. Det var precis min anledning till varför jag slutade läsa den, hon är dum i huvudet. Det finns ingen anledning till att jag ska slösa min tid på att bli upprörd över saker hon skriver, så då går jag helt enkelt inte till hennes sida. Svårare än så är det inte.

    Så där ja, nu har jag skrivit en halv novell av hur jag fungerar. 😉

  7. Åsa

    Tänk om folk la sin energi på saker de KAN påverka istället för att sitta och sura sig i kommentarerna på en blogg!

Comments are closed.