Anitha Schulman

Nyårstips

Jag önskar att jag var kunnig inom vin och Champagne det är jag tyvärr inte, den lilla kunskap jag en gång hade är glömd eller urdrucken. Ja så illa är det. Men till nyår så brukar jag ”satsa på stort” och lära mig lite. Man kan dricka billigt men gott bara man är lite kunnig. Jag fick ett tips för ett tag sedan Vinegott, så jäkla bra! Där står en massa superbra tips även för finsmakaren.

Alltså att dricka dyr champagne efter första flaska på nyår, bara waste. Man kan knappt sortera alla smaker. Bubbel ska vara gott men när man dricker mer än två glas då är det inte värt att betala sjuka summor för dyra droppar. Kolla vad jag lärde mig på sidan.

Gardo & Morris Brut Rosé (nr 7732)

109 kr. Bra va! Dom har massa fler tips på alla alkoholhaltiga drycker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingu

    Håller med.
    Älskar god mat kombinerat med god dryck.
    Men.
    Att spara ”fiiinchampagnen” till tolvslaget är att kasta pärlor för svin.
    Själv inmundigar vi champagne ( Bollinger) till förrätten (gratinerad hummer), Amarone till varmrätten (oxfile med västerbottensbakelse), Tokajer till desserten (hjortronflarn m grädde).

    Till tolvslaget blir det italienskt mouss (Rotari 99 spänn), alternativt alkoholfria Schloss Bosenbourg,
    Jojomensan.

    Det funkar att skåla in ett nytt år med alkoholfritt.
    Bubblar så fint.
    För att inte tala om hur mysigt härlig första dagen på det nya året blir, utan en överjävligt onödig tröttsam baksmälla.
    Prova vettja!

    Skål & Gott Nytt År!

Comments are closed.